Noční můra Jitky Nováčkové: Spálili jí vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Noční můra Jitky Nováčkové: Spálili jí vlasy!

Jitka Nováčková a její "devadesátkový" melír
Jitka Nováčková a její "devadesátkový" melír (Instagram)

Být influencerem s sebou přináší jisté výhody. Pakliže člověk například žádá doporučení na vhodného kadeřníka, jistě se hodí více názorů. Modelka Jitka Nováčková (29) mezi influencery bezpochyby patří, jenomže tento status využívá v zemi, kde ji bohužel nikdo nezná…

Zatím jí život v Řecku přinesl jenom pozoruhodné zkušenosti. Na sociálních sítích se Nováčková rozpovídala o tom, jaké je bydlení v zemi s mentalitou, která je odlišná od té české. „Zdánlivě banální věci najednou začnou být výzvou,“ cituje modelku Blesk. A pořádnou výzvou si prošla poté, co se rozhodla trochu oživit svou barvu vlasů… Jelikož modelka řečtinu neovládá a fanouškovskou základnu má stále v České republice, musela se spolehnout na své instinkty. Ty ji však zradily!

„Když tu nikoho neznáte, nemáte se kde poradit, takže hodiny hledáte na googlu. Řekové moc s webovými stránkami nepracují, takže to musíte vzdát. Napadne vás ještě hledat na instagramu, takže přes hashtagy a označená místa přeci jen pár kadeřnictví vyštracháte. Vylučovací metodou zbyde jen jedno. Ale vypadá fakt dobře!“ radovala se předčasně Nováčková.

Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí!

Video se připravuje ...

Podezřelé už bylo to, že termín jí byl nabídnut až příliš rychle. Nakonec byla touha po novém účesu silná, a rozhodla se proto změnu podstoupit. S takovou změnou však nepočítala. „Vlasy mi spálil tak, že jsem je musela o 10 centimetrů sama ustřihnout, hned druhý den. To abych je aspoň trochu rozčesala,“ svěřila se fanouškům Nováčková, která kadeřníkovi nechala 85 euro (2 tisíce a 182 korun)!

Čekalo ji nicméně focení pro finský časopis, na kterém chtěla vypadat skvěle. Svěřila se tedy do péče odborníka, jenž jí byl již doporučen. Ani ten modelku bohužel nepochopil. Přála si rozzářené vlasy, což si kadeřník přebral jako blond melíry. Ty se následně staly středem pozornosti. Od kamarádky Slováčkové si pak modelka a influencerka vyslechla, že vypadá jako americká zpěvačka Christina Aguilera (40) v devadesátých letech.

Bučková a nový chlap s prstýnkem, je to ženáč? A Ornelly zjev budí obavy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xkalwk
23. 5. 2021 • 20:09

Jak to bude mít se ze zákona povinným placení zdravotního pojištění, jazykovou bariérou, povinnou školní docházkou?

AHel
23. 5. 2021 • 17:49

To je blbka, informovat o takových hovadinách....v hlavě piliny? nebo co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.