Gelemové zbyly oči pro pláč? Dáda má naprosto jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gelemové zbyly oči pro pláč? Dáda má naprosto jasno!

Dagmar Patrasová tvrdí, že u nich doma je vše v pořádku.
Dagmar Patrasová tvrdí, že u nich doma je vše v pořádku. (Martin Hykl, Tonda Tran)

Herečka, která nedávno oslavila pětašedesáté narozeniny, žádné životní deziluzi nepropadá. Ačkoliv by se navenek mohlo zdát, že se jí v manželství s Felixem Slováčkem (76) nedaří, ona sama to vnímá docela jinak.

Dle webu TN.cz totiž Dagmar Patrasová tvrdí, že se s manželem neodloučili. Dokonce měla prohlásit, že s Lucií Gelemovou (38) je to už z Felixovy strany uzavřená kapitola. „On je tady pořád, denně. Prostě užívá svého privilegia. A jestli něco je mimo, tak je…," svěřila se hvězda dětských srdcí pro pořad Život ve hvězdách. Patrasová si dokonce stojí za tím, že jim to v manželském svazku stále klape.

Patrasová slaví 65: Čas nechávám plynout, vím, že ho nezastavím

Video se připravuje ...

Že na tom skutečně bude něco pravdy, dosvědčuje i sám štáb pořadu. Během natáčení reportáže v pražské vile na Vinohradech totiž Felix skutečně nečekaně dorazil domů. „Chová se tu naprosto suverénně, normálně a jestli někde něco je, tak to je jeho problém," zakončila toto téma s potutelným úsměvem zpěvačka a herečka.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
8. 5. 2021 • 15:39

Proč tvrdíte, že Lucie Gelemová nemá žádné vzdělání? Absolvovala Obchodní akademii a v Londýně studovala na výtvarné škole. Od roku 2014 - 2017 dále studovala na vysoké umělecké škole Art&Design v Praze. Takže rozhodně není bez vzdělání. Když něco tvrdíte, tak si to nejdříve ověřte.

illenne
8. 5. 2021 • 15:34

Jen aby se Dáda nedivila, to že se zastaví v jejich vile, kde má pracovnu a mají společný veškerý majetek, tak ještě neznamená, že se k ní vrátil. Ví moc dobře, co je zač. A Vito, kdo ví, jak to ve skutečnosti je. Normálně se létá a oni se víc jak rok neviděli. Možná je rád, že sem nemusí.

.tg.bb
8. 5. 2021 • 10:47

Felda si přinesl trenky na vyprání.

avina
8. 5. 2021 • 09:45

Dáda je stále v lihu, sní o....... Felix je v pohodě a G. si užívá. Dáda se chlubí milencem, manželem a přitom je jen služkou.

prochaskanamoste
8. 5. 2021 • 02:09

Supééééééér příspěvek. Myslí si Felda, jak je chytrý a doběhla ho běhna bez vzdělání, rozvedená a lačná peněz a luxusu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.