Vondráčkové dámské potěšení: Malá výdrž a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vondráčkové dámské potěšení: Malá výdrž a…

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Jan Tůma)

Tak už i na Vondráčkovou došlo! Lucie se přidala k celebritám, které si vydělávají peníze díky sociálním sítím, na kterých propagují nejrůznější produkty od nejrůznějších firem. Zpěvačka se rozhodla ženám nabídnout krásné potěšení.

Lucie Vondráčková (41) se stala tváří parfému! Tento krásný a ženami oblíbený produkt nyní propaguje i na sociální síti, kam fanynky mohou svobodně psát názory na voňavou novinku. Podle výrobce učarovala zpěvačku vůně smyslného ovoce a mošusové tóny. Co si však o »oblíbenci« bývalky hokejisty Tomáše Plekance myslí již zmíněné fanynky a zákaznice?

„Je to krásná, spanilá vůně. Koupila jsem si ji kvůli Lucince Vondráčkové. Jsem moc spokojená,“ svěřila se podle expres.cz Zdeňka.

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...

„Krásná vůně, ale malá výdrž,“ dodala další zákaznice.

„Vůně parfému je skutečně luxusní, nevtíravá, ale musím bohužel souhlasit s názorem, že dlouho nevydrží. Přesto jsem si ho koupila,“ sdílela svůj názor Libuše, kterou slabší výdrž neodradila. Vypadá to tak na to, že se zpěvačka neupsala špatnému produktu a může být spokojená.

Rozvedená Vondráčková promluvila o dalším vztahu: Nám je dobře! Lidé mě překvapují

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Lubica258
25. 8. 2022 • 21:27

Jako herečku ji mám ráda, ale že bych si hned běžela koupit její parfém, to teda ne. Nechápu, proč se herci, zpěváci a celkově slavní nemohou držet jen toho svého a musí mít své parfémy, prádlo atd. Já zůstanu dál věrná své oblíbené vůni ARM BECAUSE IT´S YOU, kterou si objednávám z http­s://ww­w.esen­sino­.cz/ .

-bello-
5. 5. 2021 • 14:11

Hm, takže Lucinka propaguje kolínskou ?
Jak si kdo představuje " spanilou " vůni?
Já znám jen spanilou jízdu např. Hells Angels / a tu Lucinka z Kanady zná taky .Pořád ale nevidím tu její hvězdnou spanilou kariéru, kvůli které chtěla zůstat v Kanadě !!! .
Já miluju Sisley a Bottega Veneta ( a sem tam Dior)

mbmb
5. 5. 2021 • 12:44

Hrůza lidé prodávají voloviny,kdyby radši propagovali učebnice a jazykové skoly

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.