Pizingerová natvrdo o Absolonové: Dojde na její slova? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pizingerová natvrdo o Absolonové: Dojde na její slova?

Monika a Tomáš Horna se rozešli
Monika a Tomáš Horna se rozešli (archiv Blesk)

Když Monika Absolonová (44) oznámila na prvního máje, že její vztah s otcem dvou synů Tomášem Hornou (40) dospěl do finále, byl to šok nejen pro fanoušky, ale také pro řadu známých osobností z okruhu zpěvačky. Hromadně jí pak vyjadřovali podporu a útěchu. Svá slova pod Moničin příspěvek napsala i Vendula Pizingerová (49).

Třebaže si aktuálně užívá rodinné štěstí po boku svých kluků, i ředitelka Kapky naděje má za sebou mnoho vztahových kotrmelců, tedy ví, jak to umí zabolet. Přesto se o Moniku Absolonovou až tak úplně nebojí. „Jsi silná! Na takové rozhodnutí… to nedokáže každá žena. Přeju vám všem, abyste byť i vzdáleně bez přítomnosti zachovali pocit lásky,“ vzkázala zpěvačce Vendula dle Blesk.cz, které to vyšlo až napotřetí. Tak třeba i na zpěvačku, jež se rozhodla důvody rozpadu vztahu veřejně nepitvat, někde čeká láska, která potrvá v dobrém a zlém. A s Tomášem si skutečně zachovají láskyplné rodičovské pouto. I když to obvykle bývá velká dřina, než se hrany ohladí.

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
4. 5. 2021 • 21:31

Myslímm, že střídavka není donucovacím prostředkem k tomu, aby se rodič " aspoň nějak staral" .Z toho jde spíš husí kůže, protože pto to " aspoň nějak " je testrem dítě!

-bello-
4. 5. 2021 • 21:27

OK, tohle znají dobře profese, které se tím zabývají a rvou si vlasy ze střídavky.Osobně se mě to netýká.Ale je to dost .peklo

fany22
4. 5. 2021 • 15:15

Uznávám, a vůbec nezpochybňuji, co píšete. Naštěstí jsem přesně tento způsob nikdy zažívat nemusela, ani nikdo z mé rodiny. A taky si neumím představit, jak dítě plave ve dvou zcela odlišných světech. Může to být horor pro všechny.
Jen dost zblízka znám několik případů, kdy máma dělá takové potíže, že otcův zájem postupně upadá, všichni si odvykají, mezitím si ten opuštěný založí novou rodinu, a nakonec nevidí vlastní dítě celé roky. A to je taky špatně.
Tak jsem to jen přihodila do diskuze.

-bello-
4. 5. 2021 • 13:59

fany22
právě proto byla novela zákona, kdy soud může přikázat "střídavku". Jenže střídavka se vžila, jako norma !
Výhradní péče existovala desetiletí a myslím, že fungování pro stabilitu dítěte do budoucna byla vhodnější, jak střídavka.
Rodič, který navádí dítě proti tomu druhému to dělá , jak ve střídavé , tak ve výhradní péči , to se nezměnilo, ale ve střídavce má víc šancí. A dítě je malý stromek, který se snadno ohýbá.Kromě toho na alimentech platí míň. Osobně nevím,jak bych já vychovávala vždy na 14 dní dítě od jeho původní např. biomatky (vždy a všude kojící) a vychovávající Walsdorfsky . Hodinu přesvědčovat např. 4 letý dítě, že boty, které chce se nehodí, ale pokud se " domnívá , že ano, je to na jeho zodpovědnosti, nosit je bude ono (to dítě ) " by mě nebavilo .Taky např. místo, ukliď po sobě , abych slyšela, že na " pořádku až tak nezáleží" , anebo neválej se po chodníku" ,abych slyšela " čím víc špíny , tím větší imunita " by u mě narazilo! A neumím si představit, že bych v běžné komunikaci s dítětem během jediné hodiny použila " kouzelné slovíčko " tisíckrát, protože si myslím, že povinnost se dokolečka dokola neuprošuje !
Otázka zní: Která matka/otec u dítěte zvítězí?!
A který soudce není postižen " lidskými právy " , protože by se rodič " demokraticky " mohl soudit i s ním!?Mně se střídavá péče vůbec nelíbí.Děti jsou frustrované a rodiče taky, protože furt se pohybují na hraně, že u dítěte protistrana vyhraje přízeň! Dětské psycho poradny jsou narvané a antidepresiva dospělých jen frčí!

pomahatachranit
4. 5. 2021 • 12:28

Na deti maji pravo oba rodice, takze stridavka je v poradku, rozhodne donuti laxni otce aspon k nejake peci, vecne se to na nemocnou starou babicku - matku - prehazovat neda, a zatim si druhy expartner muze v klidu odpocinout, coz je skvely. Hloupy je, kdyz je stridava pece vymahana jen ze msty, aby se ublizilo partnerce, to je hnusna vec, a tehdy ti mstitele padaji do vlastnich pasti a proste se najednou starat MUSEJI, Jejich novy partnerky to maji za odmenu)))))))) a rika se tomu Hlidani zdarma. No neber to.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.