Borhyová zase sama? Koranteng v roli dohazovače! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Borhyová zase sama? Koranteng v roli dohazovače!

Lucie Borhyová se prsila u moře
Lucie Borhyová se prsila u moře (Instagram, archiv)

Neodmyslitelná tvář večerních zpráv na Nově Lucie Borhyová (43) už přibližně čtyři roky randí s mladším podnikatelem Michalem Smečkou. Jenže možná ve vztahu není tak úplně spokojená. Protože se její kolega dle magazínu Pestrý svět stále poohlíží po někom, kdo by se k ní hodil více.

Pravda je prý taková, že Lucii se má rozbušit srdce pokaždé, kdykoliv se v její blízkosti objeví jižanský typ. Moderátorka se netají svojí slabostí pro tyto muže. Konec konců počala syna s Řekem. „Mám ráda jižní národy. Jsou mi sympatické stylem života. Miluju tu jejich bezprostřednost a otevřenost,“ přiznala před časem ve vysílání v Českém rozhlase.

Lucie Borhyová prozradila: Tajné dohody s otci jejích dětí Hrdličkou a Papadakisem!

Video se připravuje ...

Jelikož už přes dvacet let moderuje ve dvojici s Reyem Korantengem, i ten o této slabosti Borhyové dobře ví. „Vždycky, když potkám nějakého jižanského chlapa, hned si říkám, ten by se líbil Lucii,“ vtipkuje na toto téma. Jenže horkokrevní jižané bývají někdy bohužel i nenapravitelní sukničkáři. A to už se v minulosti moderátorce dvakrát nepříjemně vymstilo. Michal Hrdlička sice nebyl přímo ze středomoří, ale vzhledem a temperamentem by si s krajany rozhodně nezadal.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 5. 2021 • 12:45

Já si jí pletu s tou, jak hlásí zprávy se Šebrlem.
Ta vypadá, jak Borhyová za mlada.
Vadí mi, že v obličeji jsou to holky husopasky, nevidím nic co by zaujalo.
Borhyová je strašlivě sebestředná blbka, která vás nepustí ke slovu a myslí si, že prostor je jen pro ni.Kdyby tehdy nenosila Železnýmu kafe .....možná mohla číst zprávy jiná holka chytřejší, jenže .... (ta by si nenechala zas tolik líbit (možná ) ).
Borhyová oblbla mladé maso Hrdličku a když se nenechal mamkou komandovat ( sekyrnice to je děsná ) tak ho vyštvala i z televize.

domino22
1. 5. 2021 • 10:38

ta vyzývavá ochechule s kozama venku se mi od začátku nelíbila a bylo by záhodno, aby už ji někdo vyměnil... i toho domýšlivého panáka vedle ní....

alusinek
30. 4. 2021 • 09:40

Článek o ničem Hlavně ať Borhyová při výběru mužů více přemýšlí,aby dětem přivedla pořádného tátu,který by je měl rád a ne nějaké ucho.Začíná stárnout a už jí to tolik nesluší,zvláště ty zahuštěné vlasy. a klidně by je mohl už někdo na Nově i s Reyem vystřídat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.