Josefíkové konec ve Slunečné: Co dostala na rozloučenou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Josefíkové konec ve Slunečné: Co dostala na rozloučenou?

Eva Josefíková
Eva Josefíková (Foto - herminapress.cz a ara)

Uteklo to jako voda. Eva Josefíková (31) má za sebou poslední scény coby Veronika Kánská v seriálu Slunečná. Herečka odchází na mateřskou dovolenou, už za měsíc bude maminkou. „Byl to příjemný rok práce. Teď už se můžu soustředit jen na příchod miminka,“ řekla herečka.

Loučení v ateliérech se neslo ve veselém duchu. „Kolegové byli všichni skvělí, vzali mě rychle do party,“ pochvalovala si Josefíková. Na natáčení se prý vždycky těšila. Jen v poslední době měla obavy, že už má hlavu trochu jinde, tak aby náhodou na place nějak nezdržovala. Ale vše zvládla bezvadně. „Nezapomenu na to, že i takhle rozsáhlý projekt se dá dělat v klidu, pohodě a rodinné atmosféře,“ dodala herečka, která nemohla květiny a dárky ani unést. Obrovského plyšového medvěda dostala od kolegyně Evy Holubové (62). A každý se s ní chtěl na rozloučenou obejmout.

Eva nastoupila do Slunečné do role po Veronice Arichtevě(34), která otěhotněla. Brzy ale do toho přišla taky. A tak s partnerem, uznávaným scenáristou Matějem Podzimkem (40), již za pár týdnů přivítají na svět prvního potomka.

Eva Josefíková, punková cestovatelka a hloupá bruneta

Video se připravuje ...

Pupík jednu slízne

Asistentka Hana, kterou hraje Eva Holubová (62), měla těžký úkol. Musela střihnout otravnému Pupíkovi Romanovi Maxovi v podání Filipa Tomsy (37) facku. Pořádnou. Pupíkovy alotrie už gradují tak, že se rázná Hana neudrží a ručně mu to vysvětlí. „Mám takové scény, kdy se něco děje, rád,“ řekl k tomu Tomsa. Má štěstí. Diváci prý ještě stále rozlišují, že hajzlíka jen hraje. Holubová podstoupila instruktáž od režiséra, aby rána nebolela, a přitom vypadala věrohodně.

Mádlova ex Eva Josefíková: Když se nenalíčím, mám morální kocovinu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.