Žilková pomstila vnučku Miu: Agáto, tady to máš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Žilková pomstila vnučku Miu: Agáto, tady to máš!

Žilková to Agátě natřela.
Žilková to Agátě natřela. (Foto ara)

Když Agáta Hanychová (36) o své dceři prohlásila, že opravdu není hezká, schytala za to ostrou kritiku ze všech stran. Jenže Veronika Žilková (59) v tom svoji vnučku nenechala.

Její dcera totiž zmínila, že podle máminých slov ani ona nebyla v dětství z nejkrásnějších. Z toho důvodu se někteří začali Žilkové dovolávat, aby Agátiny „ošklivé“ snímky zveřejnila. Což herečka podle webu Stars24.cz skutečně udělala. „Stále píšete o foto, kdy ještě Aguš nebyla 'hezká holčička',“ napsala Žilková na Instagram. „Tady je,“ dodala ke snímku, na kterém je malá Agáta s kočkou v náručí.

Pak přidala ještě jednu fotku, na které má Hanychová krátké vlasy. „Hezký chlapeček Agátek Hanychú,“ rýpnula si do své dcery Veronika Žilková.

Agáta Hanychová na focení titulky pro Dietu: Co o sobě prozradila?

Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hanecek
28. 4. 2021 • 11:58

Hlavně, aby dcerka nebyla tak nekonečně blbá, jako maminka Agáta! A tu krásu ať u ní nehledá.

zdengregr
28. 4. 2021 • 08:35

Chudák Prachař, určitě si mohl najít vhodnější matku pro svoje dítě. To ho to ... s Hanychovou vyšlo dost draho.

-bello-
28. 4. 2021 • 00:07

Malá Mia není nijak hezké dítě, má řídké vlasy po Agátě a obličej skřítka.Co je mi do toho, že se tady někdo rozplývá !Co vidím, to vidím!
Děsivé ale je, že Agáta Hanychová na ni kouká jak koňskej handlíř , co za to bude!Ona na ni kouká jako na budoucí modelínu a nějak jí to neštymuje.
Žilková říká, že jako Agáta vyrostla do krásy?Proč se musí ta tupá Žilková pořád k něčemu vyjadřovat ?Sama má máslo na hlavě, žije v odloučeném manželství, málokdo s ní vydrží.Agáta má křivý nohy, málo vlasů, nedá víc, jak 100 slov v rozhovoru a nebýt uřvané Žilkové a Hanycha , porota Miss by o ni ani nezavadila.
Češky jsou prý krásné! Kde jsou ? Na molech je nevidíš, spíš na VŠ, ale z těch nejsou modelíny.Takže není o čem...

nemocna
27. 4. 2021 • 17:56

Jak může matka o své malé dcerušce rozhlašovat že není hezká? je hezká je to malá blondatá princeznička, co by říkala Agáta kdyby měla holčičku v obličeji postiženou? to by jí snad úplně zavrhla? pro mámu je vždy její dítě to nejhezčí i když není podle její představy neměla by to o ní říkat, ani ona nebyla v dětství škaredá, byla také moc pěkná holčička i když neměla dlouhé vlásky, ale je to praktičtější, malá Mija zdědila vykulené očička ale má po kom, má to i babča Žilková také

Alva
27. 4. 2021 • 16:45

Také nechápu, jak mohla Agáta získat místo na Miss.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.