Skutečné příběhy hrdinů Slunečné: Burešová a Lambora se nemuseli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Skutečné příběhy hrdinů Slunečné: Burešová a Lambora se nemuseli?

Slunečná
Slunečná (TV Prima)

Hvězdy seriálu Slunečná už nabídly romantický příběh lásky ve sto večerech. Hlavní hrdinové, představitelka Týny Eva Burešová (27) a Marek Lambora (26) coby Janek Linhart (26), k sobě složitě hledali cestu. Za rok a čtvrt se ale změnily i jejich soukromé životy. Ty si dirigují sami.

Diváci sice zprvu chtěli vidět své idoly v objetí i mimo kamery, ale herci si do toho nedali moc mluvit. V jejich soukromí došlo za dobu trvání Slunečné k zemětřesení. Eva našla novou lásku v kuchyni. Rozešla se s tanečníkem Matyášem Adamcem (21) a zamilovala se do šéfkuchaře Přemka Forejta (34) z kulinářské soutěže MasterChef. Chvíli dělali se svým vztahem tajnosti, ale pak šli s pravdou ven. Jiskra prý přeskočila při natáčení pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Taky Marek Lambora přiznal nový vztah. Zakoukali se do sebe s Českou Miss 2016 Andreou Bezděkovou (27) na sociální síti.

„Je to rytíř,“ oceňuje partnerovy klady. Prý je herec ve skutečnosti stejný jako ve Slunečné. Galantní, pozorný a sympaťák. Životy se podstatně změnily i dvěma nastávajícím maminkám. Původní představitelka modelky Denisy Veronika Arichteva (34) otěhotněla a má syna Luku Christa (6 měsíců). Po ní převzala štafetu její nástupkyně Eva Josefíková (31), jenže je už taky těhotná. Život prostě píše vlastní scénář i mimo seriál.

Slunečná: Tom bojuje o život

Video se připravuje ...

Seriál v číslech

Slunečná dala při příležitosti vysílání jubilejního 100. dílu nahlédnout do své tajné kuchyně. Jak to chodí na place, kde se točí různá prostředí, jak vypadá pracovní den hvězdy úspěšného seriálu a co všechno se musí připravit a zařídit, než divák doma klesne do lenošky a vezme do ruky televizní ovladač.

Krása na litry

Účesy protagonistů seriálu vznikají v maskérně, stejně jako líčení. Jenže je třeba ho v průběhu dne nestále udržovat a opravovat. V maskérně se proto spotřebovalo 36 litrů laku na vlasy, 3 litry make-upu, 1 kg pudru, 9 litrů dezinfekce na kosmetické štětce, 108 balení vlhčených ubrousků a 126 balení papírových kapesníků.

Potíže se svatbami

Veselky to mají ve Slunečné těžké. Týna (Eva Burešová) utekla Štěpánovi (Jan Plouhar) od oltáře, ten si pak vzal její sestru Sylvu (Bára Jánová), ale neklape jim to, Johny Linhart (Maroš Kramár) nechal Denisu (Eva Josefíková) ve svatební den samotnou, nedorazil, Julie (Lucie Polišenská) si svého veterináře Martina (Martin Sitta) vzala až napodruhé a další svatba je teprve překvapením právě v zítřejším jubilejním díle. Róza (Lucie Benešová) a profesor (Jan Šťastný) do toho totiž nečekaně praští.

Čtyřnohé hvězdy

Jsme na statku, proto vedle lidí se před kamerou často objevují čtyřnozí herci. Krávy, kozy, kozel, koně, ovce a různá psí plemena. Ty doprovázejí na plac většinou jejich cvičitelé a zodpovídají za to, aby zvířecí hrdinové dostáli požadavkům scenáristů a nepředváděli hvězdné manýry.

Zbytek článku najdete v tištěné verzi Aha!  26.4.2021

Slunečná: Eva Josefíková přivítá na svět Haničku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.