Kořínková řádí v Prostřeno! jako uragán: Už zase pije... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kořínková řádí v Prostřeno! jako uragán: Už zase pije...

Herečka Lenka Kořínková bude vařit v pondělí
Herečka Lenka Kořínková bude vařit v pondělí (FTV Prima)

Každý večer šokuje něčím jiným! Zatímco při svém vaření v pořadu Prostřeno! se Lenka Kořínková (65) dožadovala asistenta, druhý den nejedla polévku lžící, ale pila ji přímo z talíře!

Fantazii se meze nekladou, každopádně toto bylo už trochu moc. „Může se tato polévka pít, nebo by vás to uráželo?“ zeptala se Kořínková svých překvapených spolustolovníků. „Je to úplně jiný dotek jídla, fakticky! Jen se nesmí srkat...“ poučovala je herečka, vyléčená alkoholička a propagátorka dělené stravy.

„Kdyby to byl čtvercový talíř, tak snad...“ zhodnotila její nápad od stolu hostitelka DJ Ladida. „Když Lenka chtěla pít tu polévku, tak jsem si představila ten velký talíř na jejím obličeji a přišlo mi to směšný,“ smála se pak na kameru jedna ze spolustolovnic Helena. „Je to každého věc, jak jí. Ale v tuhle chvíli jsme v Česku a tady se jí polévka prostě lžící,“ uzavřela Kamila.

Úterní Prostřeno!: Lenka Kořínková pije polévku

Video se připravuje ...

Navážela se do lesbické hostitelky!

Linda Štěpničková alias DJ Ladida je sice matkou dvou dcer, ale v současné době žije s přítelkyní. Seznámily se díky internetu. „Mě děsí, že se lidé musí seznamovat přes nějakou seznamku. Lidé ztrácejí kontakt a nejsou schopni se vzájemně najít,“ navezla se do Kořínková do dýdžejky a bývalé modelky, která žila ve Švýcarsku. „Žádné párty teď nejsou, tak se věnuji svému dalšímu povolání, a to je obor kadeřník-holič, tedy pánský barber,“ prozradila dýdžejka.

Pozor! Nejvíc virů a bakterií doma máte v kuchyni. Podívejte se na video:



Přečtěte si
reiner
6. 5. 2021 • 09:15

Byl to šok, když ji kamera zabrala ji mezi mladými ....

aveneta
23. 4. 2021 • 09:47

Kořínková je troska, která nedokázala přirozeně stárnout...alkohol neuspořádaný život atd.

Eva Korotvičková
22. 4. 2021 • 11:11

Jak vidno hubenost v jistém věku není výhrou

hillaarkaa
22. 4. 2021 • 10:41

Místo vaření by potřebovala odvykačku,ale kdo ví,možná je jí v tom jejím světě a myšlení fajn.Jen se divím Primě,že takové existence tahá do pořadu,asi nejsou lidi

Alva
22. 4. 2021 • 09:15

Včera opět tragédie, odbornice z vysoké školy, která se zabývá potravinami , říkala v Černých ovcích, že čekankový sirup je největší zlo, všichni jej používají, kolik máme osobních trenérů a výživových poradců, babičky byly chytré, člověk je všežravec, všeho s mírou a je, toto už je za hranou a p.Kořínková vede, ty její kraťasy včera, to byla pecka!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.