Nový partner Soukalové poprvé o Gábině: Tím ho dostala do kolen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nový partner Soukalové poprvé o Gábině: Tím ho dostala do kolen!

S přítelem Milošem bydlí v jeho domku v Berouně. Svou láskou se pochlubili teprve nedávno.
S přítelem Milošem bydlí v jeho domku v Berouně. Svou láskou se pochlubili teprve nedávno. (Foto Aha! – M. Sekanina, B. Reichová, FTV Prima, ara )

S bývalou olympijskou hvězdou se její současný partner, s nímž čeká Gábina Soukalová (31) první dítě, seznámil v Hořovicích, když hledal investory pro svůj podnikatelský záměr. „Dostala mě svou pokorou, úctou a skromností. Do té doby jsem si myslel, že je to úplně někdo jiný,“ přiznal Miloš Kadeřábek. Že spolu ale budou jednou žít, by ho rozhodně nenapadlo.

Přesto měl podle webu zivotvcesku.cz prý pocit, jako by se znali několik let. Na Gábině mimo jiné prý obdivuje její dravost a perfekcionismus. „Mé srdce si získala tím, jaká je překrásná bytost, je obětavá pro druhé a vím, že se na ni mohu spolehnout. To, co říká, je upřímné a jde to ze srdce. Její úsměv mě vždy dostane a svět je hned o něco krásnější. Někdy si říkám, jestli do tohoto světa vůbec patří,“ netají se obdivem ke své partnerce Miloš.

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video se připravuje ...

Zrodila se láska

K bývalé biatlonistce si ale podle svých slov nacházel cestu postupně. „Prakticky jsme se začali častěji vídat až v době, kdy Gabča odešla z předchozího vztahu a již několik měsíců bydlela sama v Praze. Dlouho jsem se tomu bránil, ale začal jsem cítit, že k sobě máme stále blíž. Vzhledem k okolnostem jsem si řekl, že když to nezkusím, tak bych toho mohl do konce života litovat a také bylo v té době jasné, že vztah neukončila kvůli mně,“ vysvětlil, co ho nakonec přimělo situaci přehodnotit. Díky tomu, že se Miloš nakonec vztahu s Gábinou nelekl, se pár může těšit na svoje společné miminko. A co to bude? „Zatím to ještě nevíme, ale jsme domluveni, že si pohlaví necháme prozradit z praktických důvodů. Zatím víme jen to, že já si přeji holčičku a Gabča chlapečka. Nejdůležitější přání ale je, abychom byli všichni zdraví,“ dodal závěrem pro citovaný web.

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.