Seriál Specialisté: Inspirací únos nejhledanější holčičky světa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Seriál Specialisté: Inspirací únos nejhledanější holčičky světa!

Eva s Jiřím v případu unesené holčičky.
Eva s Jiřím v případu unesené holčičky. (Foto TV Nova)

Tohle natáčení jí dalo zabrat! Nová hvězda Specialistů Eva Leimbergerová (39) řešila se svými kolegy případ únosu osmileté Viktorie. Podle informací Aha! se scenáristé nechali inspirovat skutečnou událostí britské holčičky Maddie, která ve třech letech zmizela svým rodičům v Portugalsku.

V seriálu se ztratila malá Viktorie fiktivním manželům Votlučkovým, zrovna když byli u sousedů. Pro představitelku vyšetřovatelky Jany Šafářové to bylo o to těžší, že je ve skutečném životě také matkou. „Psychicky náročnější jsou pro mě momenty, kdy se trestné činy týkají nezletilých. Sama mám děti, a tak představivost funguje. Ač si to k sobě člověk nechce pouštět, ty hrůzy se ho dotknou,“ svěřila se herečka.

V ohrožení života

Ve včerejších Specialistech se navíc podle scénáře ocitla v ohrožení života. „Mám ráda podobné scény, jsou pro mě výzvou. A při tomto natáčení dokázalo samo prostředí navodit takovou atmosféru, že stačilo svézt se na přirozeném pocitu. A taky tam byla moje malá herecká kolegyně, tak bylo potřeba postarat se o ni a moc neprožívat nějaké svoje strachy a úzkosti,“ prozradila Leimbergerová.

Specialisté: Jak to Evě Leimbergerové sluší na skejtu?

Video se připravuje ...

To si zakazuje

Za rok u Specialistů se dle svých slov trochu otřískala. „Už jsem schopná případy vnímat víc jen jako scénáře – smyšlené příběhy – a tolik si do nich neprojektovat vlastní život. O to spíš, pokud se v případech objevují děti. To si pak v rámci zachování zdravého rozumu jakékoli představy a vžívání nad rámec role vědomě zakazuji,“ dodala herečka.

Nenašli ji ani po 13 letech

Tříletá britská holčička Maddie (na snímku) zmizela v roce 2007 v portugalském letovisku Praia da Luz a od té doby ji rodiče už neviděli. Případ tehdy obletěl celý svět a dodnes se neví, co přesně se stalo. Rodiče Kate a Gerry si užívali večer v restauraci. Ovšem při jedné z kontrol dětí zjistili, že holčička není ve své postýlce. Přivolali policii a započalo pátrání, jež trvá 13 let. Zatím bohužel bez konce.

Specialisté: Hvězda seriálu Ulice Kryštof Rímský ve zcela jiné roli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.