Tohle je Prachař? Agáto, podívej se na nového Kubu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tohle je Prachař? Agáto, podívej se na nového Kubu!

Agáta a Jakub Prachařovi
Agáta a Jakub Prachařovi (Martin Hykl, archiv)

Rozchod s Agátou Hanychovou mu evidentně prospěl. Herec, moderátor a muzikant Jakub Prachař před časem přiznal, že se rozhodl změnit životní styl kvůli tomu, aby lépe držel krok s malou dcerou Miou, kterou počal s bývalou královnou večírků a nynější s královnou rozchodů.  A už se mu to vyplácí! 

Influencerka Mariana Prachařová slavila 27. narozeniny, a tak se doma u její maminky Dany Batulkové konala menší rodinná oslava. Na té podle fotografie, kterou Mariana sdílela na sociální síti, nechyběl ani její bratr Jakub Prachař. Právě on se stal hvězdou onoho snímku, i přes skutečnost, že narozeniny slavila jeho sestra.

7 pádů Honzy Dědka: Prachař prozradí, proč má na hrudníku vytetovaný penis

Video se připravuje ...

Bývalý manžel Agáty Hanychové totiž vypadá skvěle! Očividně zhubl a vypadá hned o několik let mladší! Před časem se nechal slyšet, že chce změnit životní styl kvůli dcerce Mie, aby s ní mohl prožít co nejvíc let. Je vidět, že toto předsevzetí dodržuje a nová životospráva mu svědčí. Pravděpodobně je jen otázkou času, než představí novou krásku, se kterou snad bude konečně zase spokojený.

Máme rádi Česko dnes: Bolestné vzpomínky Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 4. 2021 • 22:48

Jakub na force vypadá líp, asi přestal pít.O to víc popíjí asi Agáta , nikoli " královna " večírků, ale postrah a přisprostllá blbka, holubí letka večírků.Malá Mia má aspoň výuku normálního projevu v rodině u Batulkové , protože u Agáty a babičky Žilkové a tetičky Kordulky slyší jen ty pí.., ty ču...., ty krá..vo a f.uk you
Jen co opadne nařízení sbalí to Agáta a pofrčí na step tatíkem Stropem a tam bude balit pejzy .Dyť přece v " Izraeli šílí po blondýnách", jak řekla chemlonová blondýna vyžilá chraplavá Žilková , která o Izraeli nemá páru,anebo může vyraziz do Francie , tam jsou to " samci " , jak řekla matka Žilková v r. 2015 -16 při migrační krizi a ti taky čekají

Alva
24. 4. 2021 • 14:15

Oprava ...tam chyby.

rydlo
24. 4. 2021 • 14:14

Prachař už je trapný, jak se všude jen předvádí, myslí si že je vtipný. Už by ho mohli v tomto pořadu vyměnit za někoho normálního! Naše rodina už se také nedívá na Máme rádi Česko jen kvůli Prachařovi. Jako herec také nestojí za nic, ve filmech přehrává a neuvědomuje si, že jméno Prachař z něj herce nikdy neudělá!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.