Celebrity sázely stromky: Taclíkovi nouzový stav příliš nepřál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Celebrity sázely stromky: Taclíkovi nouzový stav příliš nepřál!

Dnes je z Marka pořádný kus chlapa.
Dnes je z Marka pořádný kus chlapa. (Foto Herminapress.cz)

Příliš dlouhý lockdown a nemožnost hraní v divadle se podepsaly na Marku Taclíkovi (47). Bývalá hvězda Kriminálky Anděl a otec dvou malých dětí se při sázení ovocných stromků v pražských Řeporyjích pořádně zapotil. Aby ne, když má větší břicho než starosta této městské části Pavel Novotný (40).

Pryč je vyhublý kluk, který se ještě před čtyřmi lety mohl chlubit tmavými vlasy a mladistvou postavou. Dlužno ale přiznat, že tehdejší hubenost byla zapříčiněna i hercovým pobytem na hepatologii, kde se řeší onemocnění jater, žlučníku a žlučových cest. Od té doby se ale na Markovi podepisuje zub času. Z herce se pomalu stává usedlý tatík se šedivějícím vousem. Možná za to může spokojený vztah s partnerkou Petrou Růžičkovou, s níž má tříletou dcerku Matyldu a ročního synka Toníka. A také nicnedělání v době lockdownu.

Trochu pohybu si tak dopřál alespoň s rýčem v ruce při zakládání nového ovocného sadu v Řeporyjích, i když – jak sám přiznal – nepozná žádný strom. „Moje partnerka mě to učí, ale nejde mi to. A musím to tajit, protože kdyby tchán zjistil, že nepoznám dub od buku, zabil by mě,“ vtipkoval herec. „A jestli jednou chci partnerku za manželku, musím se ty stromy naučit!“ dodal Taclík s lišáckým úsměvem.

Leona Machálková přiznává: „Syn je mamánek, ale vocaď pocaď“

Video se připravuje ...

Zpěvačka Leona Machálková (53): Farmářka hledá muže

S vervou se pustila do sázení a s Taclíkem si u toho stihli i »zablbnout«. „Tak trochu casting na Farmář hledá ženu,“ smála se zpěvačka, kterou by si určitě vybral nejeden majitel farmy či statku. „Na práci jsem zvyklá a docela mě baví. Sázím hlavně kytky, stromky a péči o ně přenechávám odborníkům,“ dodala Leona, která byla nadšená, že se po dlouhé době mohla setkat s přáteli z branže.

Moderátorka Zuzana Bubílková (68): Bubu s krasavcem

Sázení stromů si nenechal ujít ani Muž roku 2020 David Kremeň (29). Pokukovala po něm i nestárnoucí moderátorka Zuzana Bubílková (68). Zapojili se také Felix Slováček (77), jenž sekundoval Trávníčkové, nebo fotbalista Martin Fenin (33) kopající za místní klub. Ruku k dílu přiložil i sám starosta a nenapravitelný bouřlivák Pavel Novotný, který se o svou městskou část pěkně stará.

7 pádů Honzy Dědka: Svádění Marka Taclíka a drsný popis přeměny z muže v ženu

Video se připravuje ...

Monika Trávníčková (35): Popelka zahradnicí

Manželka Popelčina prince Pavla Travníčka (70) má se zahradničením zkušenosti. S manželem totiž zahradničí na jejich rozlehlém pozemku. „Z ovocných stromů jsem pyšná na broskev. A nesmí nám tam chybět jahodové záhony a cherry rajčátka,“ prozradila Monika. „Pavel rád kutí a sází. Řeže také stromky, až mám o něj strach, aby nespadl,“ poznamenala Trávníčková, která má s hercem čtyřletého syna Maxmiliána.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.