Nešťastná máma Žilková? To už není rebelie, ale krajní blbost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nešťastná máma Žilková? To už není rebelie, ale krajní blbost!

S mámou Veronikou Žilkovou.
S mámou Veronikou Žilkovou. (Foto Instagram.com, ara)

Agáta Hanychová (35) nejspíš poslední dobou přidělává své mámě pěkné vrásky na čele. Nejenže musela kvůli dceřině majetkovému vyrovnání prodat milovanou chalupu v Orlických horách, ale teď ještě tohle!

Po rozvodu s moderátorem, hercem a muzikantem Jakubem Prachařem (36) se Agáta chová jako utržená ze řetězu. Co čtvrt roku, to nový chlap, kterého vždy prezentuje jako lásku roku, okamžitě si ho vodí domů. I kdyby influencerka a bývalá moderátorka zcela ignorovala reakce okolí, minimálně kvůli dětem to není extra dobrý příklad, jak nakládat se svým životem. Nehledě na to, že šance, že potká spolehlivého a rozumného chlapa, po takové mediální prezentaci rapidně klesá. I její výběr má dost kolísavou tendenci. Tím posledním pak nejspíš vyděsila celou rodinu.

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video se připravuje ...

Agáta se totiž měla vypravit na výlet do Rakouska s ex partnerem Týnuš Třešničkové Ladislavem Biseniusem. Jenže v tomto případě už nešlo jen o lehkovážnost, risk a pravděpodobné překračování vládních opatření. Kontakt s mužem, jenž byl v minulosti trestně stíhán za pašování kokainu z Karibiku, může mít negativní dopad i na manžela Žilkové Martina Stropnického, který zastává funkci velvyslance v Tel Avivu. Jenže to už dcera Žilkové evidentně nedomyslela, jak píše web Expres.cz.

Tento portál zároveň uvádí, že důkazy, že Agáta skutečně do Rakouska s Biseniusem pouhý den po rozchodu s truhlářem odjela, jsou neprůstřelné. Modelka prý ovšem při přímé konfrontaci s redaktorem tohoto portálu „zařadila zpátečku“. „V Rakousku jsem sice byla, ale rozhodně ne s tímto pánem. On je zrovna člověk, se kterým bych se nikdy nezapletla. Naopak jsem ho odsuzovala, když po rozchodu s Týnuš roztruboval do světa informace z jejich soukromí,“ sdělila Expres.cz Agáta, která ale údajně už nedokázala vysvětlit, jak se do jejího auta dostala podnikatelova bunda. Není už nejvyšší čas zatáhnout za „záchrannou brzdu“? Než s sebou Hanychová stáhne i ty, kteří ji vytáhli už několikrát z bláta!

Rozhovor s Agátou Hanychovou zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.