Hvězda Divadla Broadway Pepa Vágner: Jídlo chce rozvážet už pořád | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Divadla Broadway Pepa Vágner: Jídlo chce rozvážet už pořád

Josef Vágner dělá kurýra
Josef Vágner dělá kurýra (Herminapress)

Už skoro rok neviděl ani korunu z divadla, a tak si musí přivydělávat rozvážením jídla. Byť má na léto syn skladatele Karla Vágnera (79) už domluvené nějaké kšefty, dobře placeného vedlejšáku se Josef Vágner (30) nechce vzdát ani v budoucnu.

Zpěvák to má dobře vymyšlené – jídlo Pražanům rozváží svým autem a potřebuje k tomu jen aplikaci, firemní bundu a tašku. Vše si vozí vzadu v kufru. „Je škoda, že mě to nenapadlo dřív, protože to je přesně věc, která se dá dělat s čímkoliv jiným. Občas mám volné dny i normálně, tak proč nesednout do auta a neprovětrat se?! Věřím, že nad tím nezlomím hůl, tu aplikaci si nechám nainstalovanou a občas rozvezu pár jídel, i když budu už vystupovat,“ svěřil se Aha!.

Nejmladší syn Karla Vágnera (79) Josef (30) přiznal strach o rodinu kvůli covidu! Čím se teď živí?

Video se připravuje ...

Na kostýmové zkoušce muzikálu Láska nebeská, který bude mít v září premiéru, se ale moc dlouho zdržet nemohl. „Přijel jsem hned ráno, protože v jedenáct mi začíná špička, sedám do auta a krmím Prahu,“ vysvětlil. Doma zpěv prý vůbec netrénuje, zpívat si jen sám pro sebe ho nebaví. „Věřím, že v létě nějaké ty akce budou, máme i s Divadlem Broadway pár venkovních koncertních verzí,“ dodal.

Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x »potěšil«!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.