Prvorozený syna moderátorky Hejdové: VELKÝ POROD V MALÝCH LÁSKÁCH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prvorozený syna moderátorky Hejdové: VELKÝ POROD V MALÝCH LÁSKÁCH!

Zorka Hejdová porodila chlapečka!
Zorka Hejdová porodila chlapečka! (Blesk)

Na svět se její prvorozený syn Nikolas dral několik hodin. Zorka Hejdová (30) se na to může teď podívat na videu, které v porodnici nadšeně točil její manžel Míra Hejda (37). Nechybělo mnoho a snímal by je u toho profesionální štáb TV Nova.

Bývalá moderátorka Snídaně s Novou si totiž vybrala plzeňskou Gynekologicko- porodnickou kliniku v Lochotíně, kde se točí reality show Malé lásky. Maminky, které se do pořadu přihlásí, přivádějí své potomky na svět před kamerou. „Ne, opravdu mě v dalším dílu neuvidíte,“ vyvrací Zorka spekulace, že se do show taky přihlásila.

Spor o jméno pro dítě Hejdových: Míra chtěl tradiční, Zorka exotiku

Video se připravuje ...

S manželem teď potřebují být po náročném porodu hlavně v klidu. „Byť mám některé fáze trošku v mlze, pamatuju si, co pro mě znamenal tvůj hlas, jak jsem vnímala každé tvoje slovo, jak jsem mohla celou dobu pevně svírat tvoji dlaň! Bylo to nepopsatelný, lásko... Miluju tě,“ vyznala se veřejně manželovi, který byl u porodu.

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
14. 4. 2021 • 08:01

Jen nechápu, proč jich musí být plný net!!!! Jich a Kellnera, který roupama nevěděl co by, a bohužel to odprdnul, a co jako máme se z toho podělat?????

honzina
14. 4. 2021 • 07:59

Přeji hodně zdraví nejen miminku, také rodičům.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.