Rána do vazu Dominice Gottové! Podraz od proradného manžílka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rána do vazu Dominice Gottové! Podraz od proradného manžílka

Dominika s manželem Timem Tolkkim
Dominika s manželem Timem Tolkkim (Foto Aha! – Martin Přibyl, Robert Klejch )

Měl to být nový start. Návrat do Finska se ale nepovedl tak, jak si Dominika Gottová (47) představovala. Vzhledem ke svému boji s alkoholem a léky očekávala podporu těch nejbližších. Manžel ji ale opět opustil.

Rozhodla se bojovat se svými démony, a proto nastoupila do léčebny. Jednou z motivací pro ni byl i manžel Timo Tolkki (55). Ten se ale během náročného období Dominiky rozhodl odcestovat do Mexika, kde se opět snaží hudebně prosadit. Dcera Karla Gotta (†80) mezitím předčasně ukončila odvykací kůru a nyní je doma.

Timo se přitom snažil svou manželku získat zpět. Na důkaz lásky si dokonce nechal v pražském tetovacím studiu vytetovat její iniciály. Spíš než tohle ale Gottová očekávala podporu, kterou při nastoupení do léčebny potřebovala. V tu dobu však Timo jel na letiště, odkud odletěl zpět do Mexika. Domluva mezi ním a Dominikou byla ovšem jiná.

Gottová nastoupila do léčebny a zavolala Blesku! A zemětřesení ve Stardance

Video se připravuje ...

V dobách, kdy Dominika teprve uvažovala o návratu, se s Timem domluvila, že pakliže se do Finska vrátí, začnou novou kapitolu společně. To se nestalo, a tak se tato skutečnost nabízí jako jeden z možných důvodů, proč Gottová předčasně odešla z léčebny. „Byla jsem propuštěna domů. V léčbě pokračuji ambulantně, jsem stále pod dohledem lékařů. Chodí mi domů kontroly, a když zjistí, že léčbu nedodržuji, okamžitě mi ji ukončí,“svěřila se Dominika webu Expres.cz. Ta teď musí vše zvládat sama, zatímco svého manžela může sledovat leda tak na sociálních sítích.

Drsné nařčení Nývltové: Využívá pandemie! A konečné rozhodnutí Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
13. 4. 2021 • 07:04

V Havířově je jedna feťačka a alkoholička. Manžel, rovněž alkoholik ji v tom.nechal a odjel makat do Ostravy. Nešlo by o ní udělat sérii článků v bulváru?

hanainge
13. 4. 2021 • 02:46

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože Dominika Gottová je milá, pracovitá, pravdivá a fajn dáma, která nemá žádné problémy s alkoholem. Nikdo nemá právo urazit Dominiku Gottovou! Čtenářům musí být jasné, že novináři už často psali a píšou články bez předtím mluvit s celebritami, protože novináři strašně lžou, aby s tím mohli vydělat hodně peníze. To je fakt, co znamená, že Dominika Gottova za lži v médiích nic nemůže. Nechte Dominiku Gottovou konečně v klidu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.