Hvězda Ordinace Anička Slováčková: Zazračné zhubnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Ordinace Anička Slováčková: Zazračné zhubnutí

Anna Slováčková se svlékla do spodního prádla
Anna Slováčková se svlékla do spodního prádla (Foto – Kristýna Mrzenová)

Zavřená fitka, nedostatek motivace nebo neustálé obžerství. I to jsou důvody, proč se některé seriálové hvězdy během roku zakulatily. Do boje o návrat správné kondice vstoupila Anna Slováčková (25) alias sestřička Radka z Ordinace s pořádnou vervou a začínají se objevovat první úspěchy. Její seriálový kolega Martin Zounar (53) zase zahájil válku s kily pod dozorem lékaře.

Anna Slováčková (25) – sestřička Radka z Ordinace
Minus 5 cm!

Po vyhraném boji s rakovinou prsu se pustila do další výzvy. „Chci se dát zpět do fyzičky, kondička mi chybí. Samozřejmě bych chtěla zhubnout, ale nejdu slepě jen za hubnutím, chci být zkrátka zpět v kondici a cítit se ve svém těle dobře,“ přiznala deníku Aha! dcera slavných rodičů Felixe Slováčka (77) a Dády Patrasové (64). Celý život se trápila kvůli celulitidě a nebála se jít s kůží na trh i před svými fanoušky. „Přijala jsem ji. Vím, že tam je a už se na ni tolik nezlobím, je to už tak nějak přirozená věc. A začala jsem používat super bahýnko z mořských řas,“ prozradila Anička svůj tajný fígl. Po měsíci matlání a sportování se dostavily první výsledky. „Mám úbytek v centimetrech nejvíc v pase minus pět a na stehnech minus jeden a půl. Jsou podle mě o dost víc vyhlazené a na nějakých místech celulitida ustoupila. Nebudu říkat, že všude, protože bych lhala, a to nechci,“ dodala Slováčková s tím, že v procedurách rozhodně pokračuje.

Martin Zounar (53) – MUDr. Bob Švarc z Ordinace
Shodil 6 kilo

V mládí ho ženy milovaly a padaly mu k nohám. Během let se ale herec pěkně zakulatil a rozhodl se s ručičkou vah zamávat. „Jsem veden u lékaře jako nemocný obezitou, řeším s ním stav, který jsem si přivodil,“ přiznal herec. „Dobrovolně jsem se vyžral a začal jsem mít opravdu zdravotní problémy a další s tím spojené. Kila musí prostě pryč a to natrvalo,“ dodal herec s tím, že navštívil i spánkovou kliniku, protože obezita může způsobovat syndrom spánkové apnoe. Jedná se o vážnou poruchu spánku, v jejímž důsledku člověk opakovaně přestává dýchat. I když jsou fitka zavřená, Zounar posiluje na zahradě. „Mám už šest kilo dole!“ hlásí nadšeně.

Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku

Video se připravuje ...

Honza Řezníček (30) – řezník Pavel z Ulice
Přišel o 40 kilo!

Rekordman ve shozených kilech je představitel řezníka Pavlíka z nekonečného seriálu Ulice. Podařilo se mu shodit neuvěřitelných 40 kilo. „Od září jsem začal hubnout, těch čtyřicet mám dole a ještě bych chtěl dát deset,“ prozradil webu Nova plus herec své plány. „Naštěstí jsou zavřený fitka, protože kdyby byly otevřený, tak jsem samozřejmě už namakanej,“ smál se Honza. „U mě je to speciální dietou, doma necvičím, není kde, ale chodím na procházky,“ popsal Řezníček. „Myslím si, že už to udržím, nebude to takové to heslo, zhubnu, abych mohl přibrat, to ne,“ dodal na závěr.

Ordinace ve velkém stylu, záchranka se svlékla do naha!

Video se připravuje ...

Norbert Lichý (56) – Aleš Řehák ze Slunečné
Přestal pít

Štamgast z hospody v seriálu Slunečná se na chvilku ztratil z očí diváků a hned bylo pozdvižení. Pak se jeden z momentálně nejkorpulentnějších českých herců zase objevil a bylo znát, že na sobě zapracoval. Naštěstí za jeho ztrátou kil nebyla žádná nemoc, jak se báli jeho příznivci. „Je na dietě a navíc přestal pít alkohol! A hned přiznal, že se cítí líp,“ prozradil na kolegu kamarád z divadla.



Přečtěte si
-bello-
9. 4. 2021 • 12:54

Nevím, proč musí jít Slováčková až na dřeň .
Oba obr. jejího stavu stehna a ďolíků v něm mi přijdou stený, akorát na tom druhém si konečně sundala ty ponožky, tak to vypadá líp.A to srolované břicho na sedící fotce mě zaujalo¨-taky nic moc .
Proč i ona musí dělat ze sebe na fcb , insta a jinde blbku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.