Sousedka Bartošové (†48) promluvila: Svědectví z první ruky děsí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sousedka Bartošové (†48) promluvila: Svědectví z první ruky děsí

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Profimedia.cz)

Je to již sedm let, co Iveta Bartošová (†48) spáchala sebevraždu a šokovala tím rodinu, fanoušky i její kolegy a přátelé. Mnoho lidí je toho názoru, že si zpěvačka  rozhodla vzít život kvůli špatnému vlivu Josefa Rychtáře. Nejen on ale Ivetě působil vrásky na čele, byl však Josef tím nejhorším elementem v životě Bartošové i podle její sousedky?

Pomeje byl číslo jedna

„Potkávala jsem je kdysi často společně s Jiřím Pomejem, on se i hodně věnoval Arturovi. Zlom nastal ve chvíli, kdy se k paní Bartošové nastěhoval Josef Rychtář. Když byla s Jiřím Pomejem, sama si chodila přebírat poštu, ale když byla vdaná za Rychtáře, už to byl docela zázrak ji potkat,“ prozradila sousedka Bartošové.

S Rychtářem šlo všechno z kopce

„Dokud se do domu nenastěhoval Josef Rychtář, poštu si přebírala sama. Pak to za ni dělal on. Musím říct, že u jedné bitky Rychtáře a Macury jsem byla. Já si myslím, že ji Zdeněk Macura chtěl dostat ze spárů Rychtáře, ale dělal to dost nešťastným způsobem… Podle mě šla na ty koleje úmyslně. Vždy tvrdila, že měla jen jednu lásku, a tou byl Sepéši, který zahynul podobně. Josef Rychtář nebyl dobrý partner pro ni. Po její smrti uděl hrozný tyátr. Ten člověk se jí chytil a už ji nikdy nepustil. Občas i nějakou modřinu měla. Když mi chodila občas ještě otevřít dveře, měla černé brýle, a to dříve nemívala,“ svěřila se podle extra.cz paní, která žila několik let vedle zesnulé zpěvačky.

„Naposledy jsem ji potkala pár dní před tou tragédií. Chodila se svým ridgebackem kolem rybníka a nevypadala vůbec dobře. Byla bledá, řekla bych, že až smrtelně bledá,“ dodala.

Domenico Martucci: Prozradil podrobnosti o svatbě s dvojnicí Bartošové

Video se připravuje ...

Výročí odchodu Bartošové: Rychtář mluví o své smrti! A Kostková přivítala nového člena rodiny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
10. 4. 2021 • 04:58

A nemate nahodou dalsi pikosky co nikoho nezajimaji !

rubina
9. 4. 2021 • 16:43

Paní sousedka jistě říká pravdu ale musíme si uvědomit, že alkoholik jede strmě dole. Když jí potkala s Jiřím, byla na tom ještě dobře i když Pomeje už tehdy měl říct, že pila denně x litrů vína. Při té spotřebě musela být s Rychtářem už troskou. Nevím, co je Rychtář zač ale myslím si, že Iveta byla na tom už hodně zle. A v takovém stavu je těžké převzít si poštu a ukázat se.

Altingerka
9. 4. 2021 • 15:05

Vzala si ho jen proto, že nechtěla být sama a možná z trucu. Bartošová později zarazila to jeho parazitování tímhle způsobem. Rychtář je lidská hyena, kterou těšilo, když Ivetu natáčel a prodával bulváru, jak cvičenou opici.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.