Ebenovo trápení s manželkou Markétou: Velmi obtížné a trapné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ebenovo trápení s manželkou Markétou: Velmi obtížné a trapné!

Marek Eben přiznal, co mu v manželství působí trauma.
Marek Eben přiznal, co mu v manželství působí trauma. (archiv)

Moderátor, herec a muzikant se o svoji manželku Markétu (61) obětavě stará, celé roky je spojuje láska i přátelství. Existuje ale jedna věc, ze které má Marek Eben (63) nefalšované trauma.

Překvapivě se jedná o velikonoční pondělí, jak píše časopis Rytmus života. Tradiční zvyk vyplatit ženy v domě pomlázkou mu dlouhodobě přidělává vrásky na čele. „Svízel spočívá v tom, že to člověk musí dělat taky. Když máte děti, tak se to ještě jakž takž snese, je to taková hra pro ty děti, že tatínek zničehonic začne běhat po bytě s klackem, a pokud má malého synka, jsou alespoň dva a může to být roztomilé. Ale opravdová tragédie je, když je vám šedesát a doma je jen vaše manželka, která je padesát osm,“ posteskl si před časem ve svým rozmluvách Myšlenky za volantem, které vyšly ve formě audio knížky, Eben.

Eben utíkal po StarDance do špitálu, kvůli mámě!

Video se připravuje ...

Jeho pocity u tohoto svátečního aktu nejsou zrovna libé. „Vždycky se u toho cítím poněkud trapně, že se mám zjevit s tou pomlázkou a ještě u toho recitovat Hody hody doprovody. Navíc by ta žena měla před vámi jakoby trochu utíkat a vy byste ji měli honit V našem případě, když mám manželku na vozíku, je to velmi obtížné,“ posteskl si. „To bych ji musel jednou rukou před sebou strkat a druhou ji šlehat, navíc náš pes to chápe jako útok na paničku a trochu mě kouše. Zajímavé je, že když se o tom člověk s manželkou rozumně baví, většinou vám dá za pravdu, že je to nesmysl. Ale běda, když to neuděláte. To je zle,“ konstatuje s nadsázkou neodmyslitelný moderátor StarDance.

Proto svoji Markétu nemůže ani přes jistou obtížnost zklamat. „Přijde sousedka a rozšafně se zeptá: ,Tak jak tě ten tvůj vyplatil?‘ A vy pak pozorujete smutné oči své ženy, která závistivě hledí na jelita sousedky a je jí to líto. A to zase radši vydržím svých pět poněkud trapných minut,“ uzavírá vyprávění o velikonočních strastech Eben.

Kostková ze StarDance o Marku Ebenovi: Nejsme kámoši!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 4. 2021 • 14:13

to:dejavu
sorry, ale já na první dobrou vidím, že trapný je EBEN. Co vyplodil za kecy je strašný, jakoby se stával dementní.
Že je bigotně věřící katolík a bez velikonoc se neobejde je jeho věc, jak hloupou mají sousedku, kteráý jiné téma nemá, za to nemůže a že se na to nevykašle nechápu.
S ženou Markétou sice žije, ale žijí vedle sebe.Je to hrozné, neustála bych tu příšernou komunikaci, kdy Markéta neartikuluje, ale vybral si to.Víra mu nedovolila se rozvést, i když klidně mohl dál Markétu brát jako přítelkyni.Stejně to není naplňované manželsttví až tak.

vigela
9. 4. 2021 • 10:35

Souhlasím se dvěma níže uvedenými komentáři.

dejavu26
8. 4. 2021 • 17:31

Trapná je jen autorka článku, která ukradla kus Ebenovy povídky z jeho nové knížky Myšlenky za volantem a udělala z ní článek. Ubohost nejhrubšího zrna, paní redaktorko. Ještě jste z toho měla udělat přímou řeč, aby to vypadalo jako rozhovor, jak je bulvárním dobrým zvykem!"

ivanak
8. 4. 2021 • 13:38

Z takové kraviny a je článek na světě...Ebena mám docela ráda a jeho žena byla také velmi příjemná herečka,ale vyplodit takovou hovadinu?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.