Syn Toma Hankse: Obvinění z rasismu a týrání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Syn Toma Hankse: Obvinění z rasismu a týrání!

Tom Hanks s manželkou
Tom Hanks s manželkou (Reuters)

Synek herce Toma Hankse (64) je pěkný výlupek. Chet Hanks (30) se ýlupek. Chet Hanks (30) se opět dostal do středu pozornosti veřejnosti i policie. Po závislosti na kokainu přišlo obvinění z a kokainu přišlo obvinění z domácího násilí a rasismu. Na omácího násilí a rasismu. Na rozdíl od táty, který proslul jako velká hvězda bez manýrů, jde Chet z jednoho elká hvězda bez manýrů, jde Chet z jednoho průšvihu do druhého.

Svou bývalku Kianu růšvihu do druhého. Svou bývalku Kianu Parkerovou prý bil, řval na ni rasistické na- arkerovou prý bil, řval na ni rasistické nadávky a vyhrožoval, že ji i její dvě děti (obě ávky a vyhrožoval, že ji i její dvě děti (obě 9) zabije, pokud se s ním rozejde. Kiana si ) zabije, pokud se s ním rozejde. Kiana si proto vyžádala soudní zákaz přiblížení. roto vyžádala soudní zákaz přiblížení. Americké veřejnosti, kterou už téměř merické veřejnosti, kterou už téměř rok zmítají protesty proti rasismu, ok zmítají protesty proti rasismu, zase Chet hnul žlučí videoklipem ase Chet hnul žlučí videoklipem White Boy Summer (Léto bílých hite Boy Summer (Léto bílých kluků), který natáčí. On luků), který natáčí. On sám ale klip označil za ám ale klip označil za inkluzivní a nařčení z nkluzivní a nařčení z rasismu odmítá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.