Zvrat ve Slunečné: Kramára našli jako bezdomovce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zvrat ve Slunečné: Kramára našli jako bezdomovce!

Milan Bahúl se diví, co se kámošovi Marošovi stalo.
Milan Bahúl se diví, co se kámošovi Marošovi stalo. (Foto FTV Prima)

Našel se konečně John Linhart ze Slunečné, ale je to opravdu on? Ve špinavých hadrech a ušance vypadá Maroš Kramár (61) spíš jako bezdomovec než bohatý podnikatel. „Taky si ze mě Eva Burešová a Marek Lambora dělali legraci,“ přiznal herec špičkování od kolegů na place.

Ve scénáři měl předepsanou ztrátu paměti a ocitl se až na rodném Slovensku. To má se svou seriálovou postavou společné. Maroš měl radost, že mohl chvilku používat svůj rodný jazyk. „John tam zabloudil, protože chtěl pozvat svého otce na křtiny,“ prozradil něco z děje Kramár.

Setkání po letech

Díky své roli se po dlouhé době setkal s kamarádem a kolegou Milanem Bahúlem (60), který zářil v seriálu Ordinace v růžové zahradě jako doktor Vladimír Pusenský. „Dlouho jsme se neviděli. Vím, že nějakou dobu žil v Česku, tak jsem ho rád potkal. Popovídali jsme si a já se dozvěděl, že se zase vrátil na Slovensko,“ pochvaloval si setkání herec.

Slunečná: Filip Blažek zažil pád ze střechy

Video se připravuje ...

Chci točit s koněm

John po celou dobu, co ho hledají, přespává v salaši s ovcemi a kupodivu s těmito kolegyněmi herečkami nebyl jediný problém. „Bylo to fajn, holky byly hodné. Točil jsem i s krásným pejskem. Sám mám doma psa, tak to bylo bezvadný. Moc mě to bavilo i proto, že jsem byl konečně venku,“ radoval se Maroš. Seriál se s jeho postavou točí v ateliérech a on se jako John na statek vůbec nedostane, což herce trochu mrzí. „Rád bych si zahrál i v exteriérech s koňmi. Koně miluju a také jednoho mám. Tak si třeba někdy v budoucnu v seriálu zajezdím,“ věří Kramár.

Slunečná: Tom bojuje o život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fenix51
7. 4. 2021 • 02:05

... no hlavně , že už jsi spokojen !

jendys
6. 4. 2021 • 19:46

prosím Vás myslým, že unás máme dost dobrých herců,takže když už jste ho našl itak ho pošlete zpátkyna slovenkoa přibalte mu žbirku na cestu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.