Daniela Šinkorová: Výpověď! Na hodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Daniela Šinkorová: Výpověď! Na hodinu!

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová (: archiv)

PRAHA – Daniela Šinkorová (35) končí se vším! Na stole přistála další výpověď – tentokrát v Divadle Na Fidlovačce. A skončila na hodinu! Šinkorová se prý dokonce ani neobtěžovala přijít osobně, zvedla telefon a se vším praštila.

Daniela Šinkorová (35) končí se vším! Na stole přistála další výpověď – tentokrát v Divadle Na Fidlovačce. A skončila na hodinu! Šinkorová se prý dokonce ani neobtěžovala přijít osobně, zvedla telefon a se vším praštila. „Zavolala do divadla, oznámila vedení, že nepřijde a prohlásila, ať už s ní nepočítají. Výpověď prý jí mají poslat poštou. Celou záležitost zakončila slovy, – nevolejte mi,“ řekl nám zdroj z divadla. Může za tuto výpověď její žárlivý milenec Ladislav Polák, který stojí i za jejím odchodem z Ordinace v růžové zahradě?

Herečtí kolegové se nestačí divit, jak rychle za sebou Šinkorová pálí mosty. „Je neuvěřitelné, co je schopná udělat kvůli ženatému pracháči,“ rozebírají její náhlé ukončení spolupráce herci, kteří s Šinkorovu hráli. Stejným způsobem se totiž herečka rozloučila s »nováckým« seriálem Ordinace v růžové zahradě, kde začala mluvit do scénáře a odmítla jakékoli intimní scény s Petrem Rychlým. Že by se už ani divadlo neslučovalo se soukromým životem herečky Daniely Šinkorové?

Když Ladislav Polák své milence zatrhl milostné scény v »nováckém« seriálu, znamenalo to pro scénáristy jediné – smrt Gity Petrové! Teď už muži, který si Danielu zcela přivlastnil, vadí zřejmě i divadelní jeviště! Polák si Šinkorovou omotává kolem prstu a nárokuje si každičkou vteřinu jejího života. Kam až je Daniela schopná zajít, aby vyhověla svému milenci? Odpověd je jasná. Tak daleko, že v minulých dnech zcela náhle a za podivných okolností podala výpověď v Divadle Na Fidlovačce. Rozhodnutí Daniely bylo včera šokem i pro její manažerku. „Vůbec nic o tom nevím. Asi by vám k tomu více řekli v Divadle Na Fidlovačce,“ řekla deníku Aha! manažerka Šinkorové. Že by už Polák odstřihl Danielu i od manažerky?

V divadle o výpovědi Šinkorové odmítli hovořit. Na otázku, zdali a proč herečka včera podala výpověď, zazněla dost divná odpověď. „Děkuji, nashledanou,“ naštvala se zástupkyně tiskové mluvčí divadla Věry Zemanové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.