Děsivá nehoda ve Střešovicích: Do lidí najela dodávka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Děsivá nehoda ve Střešovicích: Do lidí na zastávce najela dodávka!

Dodávka srazila u Ústřední vojenské nemocnice několik lidí. (31. března 2021)
Dodávka srazila u Ústřední vojenské nemocnice několik lidí. (31. března 2021) (CNC / Václav Burian)

K vážné nehodě došlo ve středu ráno u Ústřední vojenské nemocnice v Praze 6. Dodávka se tam střetla s pěti chodci, na místě byli lehce i těžce zranění, pro jednoho z nich letěl vrtulník, jak informoval Blesk.cz.

K nehodě došlo ve středu krátce po deváté u tramvajové zastávky Vojenská nemocnice v Praze 6, nákladní auto tam srazilo čtyři lidi. „Na místo jsme vyslali tři posádky rychlé záchranné pomoci, lékařskou posádku, letecké záchranáře a inspektora. Tři lidé utrpěli středně závažná zranění, jeden člověk je zraněn těžce,“ uvedla mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. 

Později doplnila, že zraněných je celkem šest. „Z toho čtyři se středně závažnými poraněními a dva s vážnými. Doposlali jsme na místo další posádku záchranářů,“ uvedla. Chodci utrpěli mnohačetná poranění včetně zranění hlavy, byli transportováni do nemocnice. V nemocnici skončil i řidič dodávky. Příčinou nehody by měla být dle webu Blesk.cz indispozice řidiče dodávky. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.