Marta Jandová o návratu do Tváře: Příště už raději ne, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jandová o návratu do Tváře: Příště už raději ne!

Tvoje tvář má známý hlas jde do finále: Marta Jandová se proměnila v Alice Cooper, Beyoncé či svého otce
Tvoje tvář má známý hlas jde do finále: Marta Jandová se proměnila v Alice Cooper, Beyoncé či svého otce (archiv Blesku)

Jako zpěvačka momentálně zažívá »období sucha«, a tak byla Marta Jandová (46) za nabídku v pěvecké soutěži Tvoje tvář má známý hlas, které se účastní pouze veteráni, skutečně ráda. Usměvavé zpěvačce oblíbená show totiž vehnala novou krev do žil!

Ačkoli se pandemie podepsala na psychice mnoha lidí, Marta Jandová se stále snaží myslet pozitivně. V tom jí pomáhá její manžel Miroslav se sedmiletou dcerou Maruškou. Jakmile však již podruhé přišla nabídka na účinkování ve Tváři, neváhala. „Těšila jsem se, že budu zase mezi kolegy stát na jevišti a budu moci zpívat. Po tom roce absence koncertů a vystoupení bylo na té nabídce nejlákavější, že budu moci být zase s kolegy a že na chviličku zase ochutnám, jaké to bylo před pandemií,“ přiznala zpěvačka webu ŽivotvČesku.cz.

Na druhou stranu má díky pandemii možnost trávit se svou dcerou více času, čehož si Jandová váží. Na tom se ostatně shodla i s kolegyní z Tváře, herečkou Berenikou Kohoutovou (30), která má roční dceru Lolu. „Jelikož jsme maminky, tak se pro děti snažíme udělat co nejvíce, aby co nejméně pociťovaly tu pandemii. Částečně nebyla škola, zavřely se kroužky, ale snažíme se chodit ven, máme tři psy, tak chodíme na procházky. S dcerou Maruškou jsme začaly obě hodně číst a to mě naplňuje a drží při životě, že se o ni mohu starat,“ prozradila Marta.

Marta Jandová má roupy: Manžela chce nažhavit sexy vizáží!

Video se připravuje ...

Nyní ale opět tráví většinu času v maskérnách, kde se proměňuje v další pěvecké legendy. Jak vlastně zpěvačka vzpomíná na proměnu ve svého tatínka, forntmana Olympicu Petra Jandu (78)? „Vždy jsem si říkala, že nechci dostat mého tátu. Ale nakonec jsem to zažila už v první řadě Tváře. Když člověk někoho napodobuje, tak ho musí napodobit i s jeho neduhy. Musí vystihnout, jak se dotyčný hýbe, jak zpívá, jak legračně otevírá pusu, jak dává hlavu do strany, jak cuká rukou... U zahraničních interpretů mi to nevadí, ti se na to pravděpodobně nikdy nepodívají. Ale u českých mi to vadí a u táty obzvlášť. Nejprve jsem se bála, aby se ho to třeba nějak nedotklo... Ale on je super a bylo to dobré. Ale příště už raději ne," dodala zpěvačka Marta Jandová.

Marta Jandová otevřeně o plastikách: Nechá si zpěvačka dřív vylepšit prsa nebo víčka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.