Dva lazaři ve Slunečné: Po Blažkovi zraněná i Kociánová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dva lazaři ve Slunečné: Po Blažkovi zraněná i Kociánová!

Noha bolí, proto si Kristýna snaží mezi záběry ulevit.
Noha bolí, proto si Kristýna snaží mezi záběry ulevit. (Foto FTV Prima Požár způsobený cigaretou byt ve Vidnavě zdevastoval, škoda je kolem 100 tisíc korun. Prima)

Zatímco Filip Blažek (47) má coby Tom těžké zranění po pádu ze střechy jen ve scénáři, jeho partnerka ze Slunečné Kristýna Kociánová, která hraje Eriku, se zranila doopravdy. „Zlomila jsem si nohu,“ přiznala deníku Aha! herečka.

Nikam nejela, jen si chtěla před pár týdny s neteří Klárkou dopřát zimní radovánky, když v Praze napadl sníh. Hrozně si pak vyčítala, že její úraz ze sáňkování bude komplikovat natáčení. Nakonec ale odehrála některé scény vsedě a pohotoví scenáristé včlenili její zranění do hry. „To nevymyslíte. Přišlo to přesně v době, kdy Filip točil na vozíčku a já se belhala o berlích,“ vylíčila Kristýna.

Skočila mu na klín

S ortézou a o francouzských holích přesto musela na plac. „Točili jsme zrovna takovou radostnou scénu. Filip seděl na vozíku za stolem a režisér chtěl, abychom se dostali k sobě a objali se. No, zvládněte to za této situace!“ smála se Blažkova seriálová partnerka. „Vyřešili jsme to tak, že jsem odhodila berle, doskákala k Filipovi a skočila mu na klín,“ prozradila věčně usměvavá herečka.

Slunečná: Filip Blažek zažil pád ze střechy

Video se připravuje ...

Všichni jí pomáhají

Ještě dnes se občas štábu omluví za způsobené komplikace. „Všichni jsou ale zlatí a pomáhají mi,“ poznamenala Kristýna vděčně. S ortézou se prý již sžila a od dubna nastoupí na rehabilitace. Seriál Slunečná můžete sledovat každé úterý a čtvrtek od 20.15 na Primě.

Dík lékařům

Poprvé v životě byla na operaci a ještě ji jedna čeká. Už se ale nebojí. „Chtěla bych moc poděkovat lékařům a sestrám z vinohradské nemocnice, protože jsem zblízka viděla, jak jedou nadoraz. Nemají to v této době vůbec lehké,“ uznala herečka s tím, že jim nerada přidělala práci.

Tomešovci zaútočili na Slunečnou! Kromě Romana si zahrál i jeho bratr - bezdomovce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.