Totální tragédie Mišíka? OCHRNUTÍ OBLIČEJE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Totální tragédie Mišíka? OCHRNUTÍ OBLIČEJE!

Adam Mišík
Adam Mišík (Svět motorů/Jiří Pekárek)

Smutnou zprávu sdílel na sociální síti zpěvák Adam Mišík (23). Syn Vladimíra Mišíka (74) přiznal, že prožívá velmi obtížné období a bojí se o své zdraví.

V Nemocnici na Bulovce skončil Adam Mišík, kterému ochrnula pravá tvář. „Už se moc těším, až se budu moct smát i tou pravou stranou. Než mě dají dohromady, můžu hrát v bondovce nějakýho záporáka…

Já jsem tady na Bulovce, ne s covidem, ale dostal jsem nějakou virovou infekci, takže mi přestala fungovat pravá část obličeje, tudíž si mě tady pár dní nechají. Jsem moc rád, že žiju ve skvělé zemi, kde je skvělé zdravotnictví a všichni se o mě tak dobře starají, všichni jsou tady na mě hodní,“ sdělil veřejnosti mladý zpěvák podle extra.cz. Kariéra se mu tak nezasekne jen kvůli covidu, ale bohužel také kvůli tomuto zdravotnímu problému. Poté, co opustí nemocnici, bude muset dodržovat klidový režim a navštěvovat rehabilitace.

Mišík ve StarDance: Nejvíc se bál ostudy a šlapání!

Video se připravuje ...

Adam Mišík a jeho klip: Nebe se mu v něm mění v peklo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.