Čau, lásko! Jan Koller a Hedvika už oficiálně nejsou svoji | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čau, lásko! Legendární Jan Koller a Hedvika už oficiálně nejsou svoji

Patnáctiletý vztah Jana s Hedvikou je u konce.
Patnáctiletý vztah Jana s Hedvikou je u konce.  (Martin Sekanina (Blesk), int)

Táhlo se to, ale už mají konečně štempl. Legendární fotbalový bombarďák Jan Koller (47) a stále rajcovní šťabajzna Hedvika (43) jsou úředně rozvedeni od stolu i od lože.

„The End,“ napsala výmluvně na Instagram k zamilované svatební fotce z roku 2004 kyprá blondýnka Hedvika, které by figuru mohla závidět leckterá pětadvacítka. Přidala slova z duetu Karla Gotta a Marcely Holanové: „Čau, lásko, ty jediná nejdražší, nejsladší…,“ aby bylo jasné, že se rozešli v dobrém. „Ano, manželství jsme ukončili, máme to za sebou a všechno je v pohodě,“ potvrdil Aha! i právnicky definitivní rozlučku Jan Koller. „S Hedvikou máme dál kamarádský vztah a chceme, aby naše dcery byly šťastné,“ připojil slavný obr »Dino«.

Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky

Video se připravuje ...

Hedvika juniorka (17) a Kateřina (12) přebývají střídavě u taťky v Česku a u mamky v Monte Carlu, ale všichni se v monackém knížectví potkávají. Jan má v rodné zemi pod Řípem lásku Zuzku (34) a Hedvika zvelebuje letní sídlo v letovisku Vence na Azurovém pobřeží Středozemního moře. Když tam vystavuje slunečním paprskům své tělo nahoře bez, zvídavé sousedy odhánějí žárlivé manželky od živého plotu… Jejich pouť po tomto slzavém údolí pokračuje a každý holt má to své. „Můj život je sport, takže teď to mám dost těžké jako všichni. Aspoň jezdím na kole a chodím si zaběhat, ale už bych si strašně rád zahrál třeba tenis. Snad se toho světla na konci tunelu dočkáme,“ zadumal se nad vládními zákazy kvůli čínskému viru Jan Koller. 

Drsné nařčení Nývltové: Využívá pandemie! A konečné rozhodnutí Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.