Matěj Stropnický ve Výměně manželek: Jeho partner se rozplakal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Matěj Stropnický ve Výměně manželek: Jeho partner se rozplakal!

Hvězdná Výměna manželek s herci Matějem Stropnickým a Danielem Krejčíkem
Hvězdná Výměna manželek s herci Matějem Stropnickým a Danielem Krejčíkem (TV Nova)

Chtěl by mít se svým životním partnerem Matějem Stropnickým (37) potomka! Herec a dabér Daniel Krejčík (26) to se slzami v očích prohlásí v závěru dnešní Výměny manželek na Nově, kterou se svým manželem podstoupil. K přání došel po deseti dnech v rodině s pěti dětmi.

Ze zámecké »paní« se Krejčík stal panelákovou hospodyňkou. V bytě 3+1 v Jablonci nad Nisou se od rána do večera staral o pět dětí a ještě jejich tátu Pavla (39). Vařil, pral a s dětmi dokonce zvládal i on-line výuku. Pavlova žena Martina (35) si zase vychutnávala pobyt na polorozpadlém zámku v Osečanech, který si Stropnický před třemi roky koupil s Krejčíkem a dávají ho dohromady.

Vypjaté chvíle

Zdálo by se, že tahle Výměna manželek proběhne bez jakýchkoli vypjatých chvil, ale omyl. V případě Krejčíka půjde o jeho pláč ve chvíli, kdy má před poslední nocí v náhradní rodině. „Děti mi napsaly – my tě máme rádi, nikam nejezdi... Je to hezký, když má člověk děti. Třeba taky někdy budeme mít,“ bude plakat při kouření cigarety Dan.

Závislost...

Na zámku mezitím jeho partner Matěj bude kázat Martině, která odmítla večeřet chleba s pomazánkou. Přiznala mu, že doma moc nejí a je spíše závislá na kávě. „Já jsem tak naučená. Až když už je ticho, klid a zůstane něco po dětech, tak to dojedu,“ svěří se Martina. „Ty máš tu domácnost zorganizovanou, tak mi neříkej, že nejsi schopná si to zařídit tak, aby ses půl hodiny natáhla a škrtla si tři z osmi kafí,“ odvětí jí bývalý politik.

Jaký je opravdový život na zámku Matěje Stropnického? Sledujte v premiérové Výměně

Video se připravuje ...

Pořad moc neznali

Stropnický s Krejčíkem se dle svých slov do Výměny nepřihlásili, ale dostali nabídku, jestli do toho nechtějí jít. A přijali ji prý ze zvědavosti. „Ten pořad zobrazuje, jak spousta lidí žije. Jak žijí různé sociální skupiny ve společnosti. Proto jsme to chtěli zkusit,“ prozradili Matěj a Dan.

Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo ně jzískal zasloužilou matku

Video se připravuje ...

Čí jsou děti?

Martina si do vztahu s přítelem Pavlem (39) přivedla tři děti, Pavel jedno. Spolu pak mají pětiměsíčního Josífka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.