Drsná role Grossové: Zavraždila Přeučila! Za peníze od Krampola... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsná role Grossové: Zavraždila Přeučila! Za peníze od Krampola...

Scéna, jak Grossová dusí Přeučila polštářem, se točila desetkrát.
Scéna, jak Grossová dusí Přeučila polštářem, se točila desetkrát. (Foto pro Aha! – Miloš Schmiedberger, Helena Lacinová, FTV Prima, ara)

Když kývla na roli zdravotní sestry v domově důchodců ve filmu Bastardi 4 Reparát, zdaleka netušila, co ji čeká. Až ve scénáři se Natálie Grossová (18) dočetla, že se z ní stane vražedkyně. Vůbec poprvé si tak dcera zesnulého premiéra Stanislava Grosse (†45) zahraje zápornou roli.

Tvůrce Bastardů Tomáš Magnusek (36) si ji nemůže vynachválit. „Je to nesmírně talentovaná herečka,“ prohlásil o Natálce režisér. A právě proto jí ve svém filmu jí svěřil stejně velkou roli jako otříleným hereckým bardům Janu Přeučilovi (84) či Jiřímu Krampolovi (82). Ti jsou v domově důchodců její protihráči a vzájemně si usilují o život. Když ale Krampol nenajde sílu Přeučila udusit sám, zaplatí za to právě Natálii.

Zabila ho desetkrát

„Když jsem se dozvěděla, že budu muset polštářem udusit Jana Přeučila, kterého si nesmírně vážím, téměř jsem nespala,“ svěřila deníku Aha! Grossová. „A když se ta scéna točila, tak ji chtěl mít pan režisér opravdu vymazlenou, takže jsem pana Přeučila dusila snad desetkrát,“ prozradila mladá talentovaná herečka. „Ale lhala bych, že mě nebavilo zahrát si na tu bestii,“ dodala se smíchem.

Díra do světa

Magnuskovi Natálii »dohodil« fotograf Miloš Schmiedberger (67). Vzal si ji pod svá manažerská křídla, stejně jako před lety Jiřího Krampola. „Jsem na Natálii pyšný. Tahle holka udělá určitě díru do světa!“ zahrál si na proroka fotograf, který nejen všechno dokumentuje, ale také se ve čtvrtém pokračování Bastardů objeví jako herec.

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video se připravuje ...

Je to Superžena

Kromě Bastardů Natálie momentálně točí ještě film Superžena a samozřejmě pokračuje i v nátáčení seriálu Slunečná, v němž představuje dceru Terezy Brodské (52) a Davida Prachaře (62). „Moc mě to všechno baví, ale přiznám se, že se těším na divadelní prkna,“ přiznala Aha! hvězda nejen muzikálu Ples upírů. „Nejhlavnější je teď pro mě ale maturita, stále čekám na termín. No a potom se musím rozhodnout, co dál. Koketuju s jazyky. Čím víc jich člověk zná, tolikrát je člověkem,“ dodala Grossová.

Vémola na roztrhání

Ve svých 35 letech se stane hercem! Bijec Karlos Vémola se v Bastardech 4 zhostil role Krampolova bodyguarda. Vedle natáčení filmu se ale musí soustředit na zápasení. Už tuto sobotu (27. března) se má totiž v Brně utkat v Oktagonu se slovenským zápasníkem Milanem Ďatelinkou (25). Pokud ovšem nebude turnaj z nařízení vlády zrušen...

Godla ukecal Magnuska na jídlo

Čtvrté pokračování Bastardů se mělo původně natáčet jako předchozí díly ve východních Čechách. Zdeněk Godla (45) alias popelář Franta ze seriálu MOST! ale přemluvil Magnuska, aby přesunul děj filmu do Chomutova a jeho okolí. „Ukecal mě na jídlo v romských rodinách! Říkal mi – u Cicků ti udělají golubky, u Radka goju,“ prozradil režisér. V neděli tak filmaři ožil chomutovský Centrál, kde se točilo v Barber shopu.

Grossová slavila 18: Mám nového kluka! Je to hvězda Fantoma Opery!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.