Ivana Gottová musí být v šoku! Totální OHAVNOST | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Gottová v šoku?! Totální OHAVNOST

Lidé už nemají úctu ani ke Gottově památce.
Lidé už nemají úctu ani ke Gottově památce. (instagram, archiv)

Karel Gott (†80) je legenda, lidé ho milovali a k uctění památky Mistra se sjížděli ze všech konců světa. O to hůř se dá pochopit vandalství, kterému neunikl ani jeho hrob.

Místo posledního odpočinku Karla Gotta, stejně jako Evy Pilarové, navštívili totiž neznámí zloději. Z hrobu Slavíka zmizely sošky, na což upozornili sami fanoušci, jak píše web Blesk.cz. „Jen doufám, že ho nikdo proboha neukradl. Před Vánoci tam ležela i zlatá růže. Ani ta tam není. Dokonce někdo přejel v zatáčce koly přes trávník a slušně očesal spodní rododendron a vyryl dost hlubokou brázdu v tom jeho trávníčku. Dost ubohé, protože v těch místech je dost široká cesta, aby bylo možno se vyhnout,“ napsala jedna z Mistrových fanynek dle uvedeného zdroje.

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje. Testy na rakovinu

Video se připravuje ...

Mluvčí rodiny Gottových Aneta Stolzová obavy příznivců Gotta potvrdila: „Bohužel musím napsat, že se opravdu poslední dobou věci a dárečky z hrobu Karla Gotta ztrácejí, nejen tedy zmíněný slavík. Je nám líto, čeho jsou někteří lidé schopni,“ sdělila Stolzová Expresu.

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_1225870
16. 7. 2021 • 05:20

Je moc smutné že se někdo tak hluboce sníží a krade na hřbitově.
Karel a Eva byli velmi vážení a slavní.Zaslouží si klidný odpočinek na místě co jim jejich blízcí vybu­dova­li.Zn­euctě­ní a krádež na hřbitově by mělo být trestné a to nejvíyšším možném trestu.Čest jejich památceest

-jiricka-
25. 3. 2021 • 18:31

Mě by zajímalo kdy ta hvězda z Bertramky konečně vydá knížku kterou p. Gott dopsal. Ta jí bude tak dlouho upravovat že to bude jen o ní

janapi
25. 3. 2021 • 07:48

Ty náno-pokud by jsi byla alespoň trošku v obraze - hrob E.Pilarové navštěvuje pravidelně vdovec p.Kolomazník a tak jako si všiml-že u Evy chybí některé sošky....tak by si asi všiml těch kolejí naproti.....navíc několikrát byly zveřejněny snímky obou hrobů naráz - takže není možné, aby to bylo způsobeno při tvorbě hrobu E.Pilarové! Ivana nikoho nenapadla-jen se zmínila, že ztráty nejsou nic nového....za to Vy jste studnice debility.

-bello-
23. 3. 2021 • 12:00

mbmb
jo u vchodu ( který ani není ) vybírají vstupný ?Nebo co tím básník chtěl říct ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.