Režisér Zločinů Velký Prahy: Obsadil svou i Menzelovu dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Režisér Zločinů Velký Prahy: Obsadil svou i Menzelovu dceru!

Zločiny Velké Prahy Jaroslava Brabce: Na krimi případy si jen hrají, ale diváci je hltají
Zločiny Velké Prahy Jaroslava Brabce: Na krimi případy si jen hrají, ale diváci je hltají (Čt)

V závěrečných titulcích se pokaždé objevují jejich jména, nemají ale natolik výrazné role, aby je divák hned odhalil. Režisér Jaroslav Brabec (66) obsadil do Zločinů Velké Prahy svou biologickou dceru Aničku (12), kterou má s Olgou Menzelovou (43), i její sestru Evičku (5) – dceru Jiřího Menzela (†82).

Byť se jejich jména objevují v závěrečných titulcích u každého dílu, jejich tváře v seriálu postřehne jen velmi všímavý divák. „Opravdu, holky jsou v mnoha dílech, ale asi je nikdo neurčí, pokud neví, kde hledat...“ prozradil deníku Aha! Brabec, který je rodině své bývalé milenky Olgy Menzelové po smrti oscarového režiséra velkou oporou. Ostatně »holkám« pomáhal, už když se Menzel potýkal s vážnými následky infekčního meningokoka.

Zábavné natáčení

Ve Zločinech Velké Prahy obě obsadil do epizodních rolí. Jednou byla jeho dcera Anička chůva s kočárkem, pak se sestrou Evičkou pobíhala kolem stolu na letní zahrádce restaurace na nábřeží nebo hrály komparz v autech. Ve včerejším dílu vezla Evička košík s husou v historické tramvaji, kde seděla vedle vrchního inspektora Budíka v podání Jaroslava Plesla. „Natáčení je obě moc bavilo a Anička byla smutná, když Zločiny skončily. Evička se na natáčení těšila – hlavně proto, že měla hezké šatičky. To je pro ni dost podstatná věc. Byla to opravdu zábava a její první zkušenost. Právě tak jako pro Aničku,“ usmál se Brabec.

Blesk Podcast: Langmajer sexappeal z tlamy nevymaže, Plesl v roli exceluje, řekl režisér

Video se připravuje ...

Jablko nepadá daleko...

„Režírovat se holky moc nedaly. Byly přirozené, takže bych je pouze omezoval,“ přiznal režisér. „To, že jsou v titulcích, je takový můj vzkaz Jiřímu Menzelovi, že to jablko zkrátka nepadá daleko...“ dodal Brabec. Anička si prý vymínila, že pokud se bude točit pokračování Zločinů, tak tam bude.

Milostný čtyřúhelník

Olga Menzelová otěhotněla s režisérem Brabcem v roce 2008. „Jirka říkal, že děti nikdy nechce. Myslela jsem, že se to zlomí, ale nezlomilo. Řešila jsem to po svém. Když jsem otěhotněla, tak jsem mu to okamžitě řekla. Byli jsme domluvení, že až se to stane, tak se naše cesty rozdělí,“ vysvětlovala Olga. Ještě rok a půl společně vychovávali dceru Aničku, ale nakonec se rozešli. Menzelová nějakou dobu žila sama, ale pak se s manželem dali opět dohromady. V roce 2014 podruhé otěhotněla, tentokrát s Menzelem, a v lednu 2015 se narodila dcera Eva Marie.

Blesk Podcast: Skutečné zločiny Velké Prahy byly opravdu brutální, prozradil historik Galaš

Video se připravuje ...

Utajovaný syn

V roce 2019 Olga tajně porodila ve Španělsku syna Alberta, jehož otcem je egyptolog Miroslav Bárta. Její manžel Jiří Menzel, který byl v té době již těžce nemocen, byl prý z jejího těhotenství a později také přírůstku do rodiny nadšený. Syna se jim podařilo utajit téměř rok a půl!

Vesničko má středisková: Kterého slavného herce odmítl režisér Menzel obsadit?



Přečtěte si
AHel
22. 3. 2021 • 22:08

Nechutné, ještě není na to pojmenování, co to za vztah ta zlatokopka vlastně vytvořila. Jednou s tím mohou mít všechny tři děti mindrák...ten dědek, otec jedné z dívek se tím ještě chlubí, fuj. vlastní ženu podváděl, rozvedl se a stejně je sám...ubohost vztahů, ubohost jednání, bez zodpovědnosti, bez zkrupulí, prostě já já já to chci....pro mě hamba, ale nakonec oni v tom žijí, nikoliv já...tak snad všem hodně zdraví přeji, to je slušnost.

manessa
22. 3. 2021 • 17:35

Máš se Brabčáku čím chlubit.
Takhle parazitovat na panu Menzelovi, styďte se všichni. Vaše nafrněná Andula už to pochytila taky. Hnůj.

zdengregr
22. 3. 2021 • 16:33

Při umírání manžela asistovala tak, že si pořídila třetí dítě s třetím chlapem...

begonie
22. 3. 2021 • 12:58

Olga z Jiřího Menzela udělala totálního paroháče a díky ní byl ve finále na posměch celému národu

runy
22. 3. 2021 • 12:41

p.Olga musí být opravdu vzácný kousek ženy.Tolik milenců a pouze , jeden manžel /světový paroháč/ a 3 děti, každé má jiného taťku , to je fakt odvaha., ještě se ukazovat bulváru. Kdyby to udělala obyč. ženská tak je "kukačka".Olga je však obyč..šmíra.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.