Rapperka Doja Cat (25): Dobrý den, prsa ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rapperka Doja Cat (25): Dobrý den, prsa ven!

Rapperka Doja Cat na 63. ročníku udílení cen Grammy
Rapperka Doja Cat na 63. ročníku udílení cen Grammy (profimedia)

Není důležité vyhrát, ale oslnit. A tak se – řídíc se tímto prostým heslem – rapperka Doja Cat (25) stala hvězdou letošního předávání hudebních cen Grammy. Na jevišti toho moc nepředvedla, nedostala ani žádné ocenění. Prostě jen rozepnula zip kožené bundičky a ukázala dekolt…

Co dekolt – odhalila se až k pupíku! V případě téhle rappové divy to ale není nic neobvyklého. Modely, které nosí do společnosti nebo na vystoupení, jsou extravagantní, až běda… Jedno jim ale upřít nelze. Pokaždé s nimi vyrazí dech.

Podívejte se na šaty z předávání cen Grammy 

Video se připravuje ...

Škola, základ života

Doja je tak trochu jiná. Pochází z výstřední multikulturní rodiny. Máma je malířka židovského původu, táta jihoafrický herec a hudební skladatel. Když se v jejích 11 letech přestěhovali do Los Angeles, začala celá rodina praktikovat hinduismus. Pozoruhodné… Na střední škole byla nešťastná, učení ji nebavilo. „Často jsem při hodinách usínala. Abych se zabavila, pouštěla jsem si do sluchátek různé zvláštní rytmy na YouTube,“ přiznala později s tím, že melodie, které jí pomáhaly zvládat dlouhou chvíli, se později staly inspirací pro její hudební tvorbu.

Lady Gaga na inauguraci prezidenta Joea Bidena

Video se připravuje ...

První cédéčko natočila už v roce 2014. Větší úspěch ale slavila až s druhým, vydaným o 4 roky později. Odborníci ji přirovnávali k úspěšné hiphoperce Nicki Minajové (38), věštili jí zářnou budoucnost. Jejich proroctví tahle slečna sice zatím nenaplnila, podařilo se jí ovšem zase o kus dál šoupnout hranici (ne)vkusu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.