Borhyová: Má nové auto! Od milence? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Borhyová: Má nové auto! Od milence?

Lucčino nové auto
Lucčino nové auto (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Dárek od milence? Moderátorka »nováckých« Televizních novin Lucie Borhyová (29) má nové auto málem za milion korun! Spekuluje se, že sportovní Audi A3 s koženými sedačkami je pozorností od nového milence blonďaté moderátorky – tajemného řeckého multimilionáře.

Dárek od milence? Moderátorka »nováckých« Televizních novin Lucie Borhyová (29) má nové auto málem za milion korun! Spekuluje se, že sportovní Audi A3 s koženými sedačkami je pozorností od nového milence blonďaté moderátorky – tajemného řeckého multimilionáře.

„Lucka už autem jezdí pár dní do práce, ale moc mluvit o něm nechtěla, takže v tom možná ten nový milenec bude,“ řekla deníku Aha! jedna z jejích nováckých kolegyň. S bohatým a urostlým Řekem se Lucie seznámila během focení svého kalendáře Lucie 2008 na Krétě. Jako jedinému se mu z početného zástupu nápadníků podařilo, aby Borhyová přijala jeho pozvání na večeři. Možná v jejím rozhodování hrálo roli i to, že snědému Jihoevropanovi patří síť hotelů na řecké Riviéře a jeho majetek se odhaduje na stovky milionů korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.