Zoufalá Lucinka od Matuše: Trápení kvůli dcerce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalá Lucinka od Matuše: Trápení kvůli dcerce a hysterický výbuch!

Bohuš Matuš s Lucinkou a dcerou Natálkou
Bohuš Matuš s Lucinkou a dcerou Natálkou (Michal Protivanský, instagram)

Zpěvák Bohuš Matuš (47) se svou mladičkou přítelkyní, kterou by chtěl v den jejích narozenin konečně pojmout za manželku, jsou ze své malé Natálky štěstím bez sebe. Jedna věc jim ale bohužel jejich radost poměrně kalí.

Kvůli koronaviru totiž narážejí Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) na nečekané komplikace. Rádi by dopřáli své holčičce vše, co právě potřebuje, jenže to nelze! Obchody jsou zavřené, pohyb omezený, a nakupovat vše on-line se taky dost dobře nedá. Z toho důvodu novopečená maminka čeká na uvolnění jako na spásu. To i kvůli plánované veselce, která by měla proběhnout v polovině května.

Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky

Video se připravuje ...

Hysterická prodavačka

Co partnerku Matuše aktuálně nejvíce trápí? Zdánlivá banalita, ale každá maminka ví, jak umí vylepšit život s malým neklidným kojencem. Natálce totiž rostou zuby a v době pandemie je prý nemožné sehnat kousátko. Lucie si na instagramovém účtu, který má společně s Bohušem dle Blesku.cz, postěžovala, co se jí stalo během „výletu“ do obchodu. „Prodavačka na mě začala ječet, jestli jsem normální, že se kousátka a podobné věci pro miminka nesmí prodávat!“ svěřila se ohromená dívka na sociální síti. „To je vtip?! Dobře, takže budu muset objednávat na internetu s předraženou dopravou, tleskám,“ dodala ironicky.

Následně si ještě přisadila: „Můžete si otestovat rtěnky a další make-up, který na sobě mohlo mít několik ženskejch… Jojo, zavřete dětem hřiště, zavřete je doma, a nezapomeňte zavřít hračkářství, aby se náhodou nenakazily z Lega a blbýho kousátka!“ durdila se. Souhlasíte s ní?

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
22. 3. 2021 • 06:53

DEMENTNI dvojice nyni kup tri

domino22
20. 3. 2021 • 20:18

kdo je na ně zvědavej...???

ovoce111
19. 3. 2021 • 16:25

Při trošce inteligence by zašla do lékárny, tam je běžně prodávají.

ovoce111
19. 3. 2021 • 16:06

Při trošce inteligence by zašla do lékárny, tam je běžně prodávají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.