Gottové pokus o nápravu: Jenže to má ALE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gottové pokus o nápravu: Jenže to má ALE!

Dominika Gottová nastoupila do léčebny!
Dominika Gottová nastoupila do léčebny! (Blesk)

Ačkoli se Dominika Gottová (47) rozhodla ve Finsku nastoupit do léčebny, na úplný detox to zatím nevypadá. Dcera Karla Gotta († 80) ale podniká malé krůčky k tomu, aby se její zdravotní i psychický stav posouval k lepšímu.

Alkohol ji pronásleduje již řadu let. Poté, co se rozhodla vrátit zpět do Finska, podnikla další zásadní kroky ke změně životního stylu. Gottová nastoupila do léčebny, a její manžel Timo Tolkki (54) tak bude státní byt zatím obývat sám. Až se vrátí z Mexika.

Proč se Dominika Gottová rozhodla podstoupit léčení ve Finsku a nikoli v Česku, je v zásadě pochopitelné. „Nabízeli mi léčení v Praze, ale to jsem odmítla, jelikož jsem nechtěla být na očích lidem, kteří mě znají,“ vysvětlila nejstarší dcera Karla Gotta Blesku.

Gottová nastoupila do léčebny a zavolala Blesku! A zemětřesení ve Stardance

Video se připravuje ...

Dominiku k léčení prý donutil stres, se kterým neuměla bojovat. „Ze stresu jsem v poslední době špatně spala a opravdu už se to nedalo řešit tolika léky na spaní. Proto jsem vyhledala pomoc,“ cituje Gottovou web Čas.sk. Dát zcela sbohem alkoholu ale dcera legendy překvapivě neplánuje. „Jednu sklenku denně si poté budu dávat dál, ale potřebuji to stáhnout na nějakou únosnou míru,“ dodala Gottová.

Drsné nařčení Nývltové: Využívá pandemie! A konečné rozhodnutí Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
laskava
19. 3. 2021 • 19:17

Dneska už je článek o Gottové zadarmo? No kdo by taky za ty "informace" platil, že?

aveneta
19. 3. 2021 • 16:01

K vyléčení ze závislosti na alkoholu potážmo v kombinaci s prášky chce hodně silnou vůli se s tím poprat....to se podaří tak 10%

backora
19. 3. 2021 • 14:54

Tak z toho je jasné, že s alkoholem nikdy neskončí.

begonie
19. 3. 2021 • 14:38

Ta je blbá jak malovaný sáně..... myslí si, že si dá každý den skleničku Už ji vidím jak se té nedopité flašky už nevšimne a vydrží jen u té sklenky denně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.