Tohle William nevydýchal: Rozhovor s Harrym jako poslední kapka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tohle William nevydýchal: Rozhovor s bratrem jako poslední kapka?

Pravda o rozkmotření královských bratrů: 4 slova, kterými William navždy naštval Harryho!
Pravda o rozkmotření královských bratrů: 4 slova, kterými William navždy naštval Harryho! (profimedia.cz)

Dalo se to čekat. Rozhovorem s moderátorkou Oprah Winfreyovou spustili princ Harry (36) s manželkou Meghan (39) kaskádu událostí, které ještě více ochladily vztahy mezi Harrym a bratrem Williamem (38).

Když už se Meghan s Harrym rozhodli poskytnout tento rozhovor, bylo jasné, že na nikom nenechají nit suchou. To bohužel platí i pro jinak milovaného bratra Williama, kterého zmínka o něm a jeho manželce Kate Middleton (39) přinejmenším znepokojila. Jak informoval deník Blesk, proběhl před několika dny mezi bratry soukromý hovor, který situaci podle slov přítelkyně Meghan, americké novinářky Gayle Kingové, nikterak nezlepšil.

Nedůvěra Williama k mladšímu bratrovi se akorát znásobila, jak prozradil serveru People zdroj blízký královské rodině: „William se obává, že cokoliv řekne, jeho bratr rozmázne v americké televizi.“ Podle královské autorky Penny Junorové došla Williamovi trpělivost ve chvíli, kdy Meghan uvedla na pravou míru kauzu s květinovými dívkami na své svatbě. Údajně totiž Kate rozplakala ji, nikoli naopak. Meghan toto prohlášení zakončila tím, že si obě dámy odpustily a Meghan vůči Kate necítí jakoukoli zášť.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

V této části rozhovoru však Meghan uklouzla. „William je vůči Kate velmi ochranářský a dokáže se pořádně naštvat. Vykreslit Kate v negativním světle vnímá mnohem hůř, než kdyby Meghan napadla jeho,“ vysvětlila Junorová. Královská rodina by ale v tuto chvíli nejraději dala od celé kauzy ruce pryč a podle slov blízkého zdroje by už tuto »telenovelu« nechtěla dál podporovat.

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.