Dominika Gottová na zhroucení? Ve Finsku je všechno jinak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gottová na zhroucení? Ve Finsku je všechno jinak

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto Profimedia.cz)

Když odlétala za Timem Tolkkim do Helsinek, malovala si restart jejich manželství poměrně idylicky. Dostali státní byt, ten si měli společně zařizovat. Jenže romantika se nekonala, manžel Dominiky Gottové sbalil kufr a tradá do Mexika!

Nejstarší dcera Karla Gotta si z toho důvodu návrat zatím příliš nevychutnala, jak píše deník Šíp.cz. I když prvotní zprávy byly více než optimistické. „Ve Finsku se nám s Timem daří dobře. Dostali jsme státní byt, který si teď zařizujeme, a já se snažím si tady najít práci," svěřila se krátce po přesunu webu Super.cz.

Jenže teď opět trčí ve Finsku jako kůl v plotě. Ačkoliv její muž měl původně odcestovat až v dubnu, nakonec prý svou cestu Timo z nevyjasněných důvodů dosti urychlil.

Drsné nařčení Nývltové: Využívá pandemie! A konečné rozhodnutí Gottové

Video se připravuje ...

Co se dvěma byty?

Jenže Gottová se tím ocitá zase trochu v pasti. Musí totiž platit nájem nejen ve Finsku, ale i v Praze. Protože v Čechách jí nájemní smlouva stále běží. Tak snad ji manžel finančně podrží i ze vzdáleného Mexika. Teď aby to Dominika ustála ještě psychicky.

 

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
23. 3. 2021 • 09:13

No,i když Timo vypadá,jak vypadá,tak se mu při pohledu na vyžranou Dominiku vůbec nedivím,že vzal roha do Mexika...

-bello-
21. 3. 2021 • 18:52

Abych to přeložila, tak díky tomu, že je on Fin mají sociální byt rychle.On odjel do Mexika, kde loni něco za práci nasmlouval.Ona byt dozařizuje, shání si práci a jestli na dálku se dohodla a vypověděla tady byt nikdo neví.
Její máma žije ve svém pokoji, má klid a zázemí zdravotního personálu v domově pro seniory , může si chodit venku, tak jak každej jinej a zcela jistě tam má nějaké přátele a s Dominikou skypuje. Kdyby si máti nabrnkla o 40 let mladšího pečovatele, tak jak její ex-souložník Gott , možná by o ni taky za prachy pečoval. (Tak jak pečovala o Gotta jeho pečovatelka , která aby ho ulovila dělala psí kusy). Na to, aby jejich manželství bylo konzumováno musel on za života spolykat náklaďák Viagry, i když , jak se traduje, pečovatelce by stačilo jednou za rok.Asi takový ideál manželství to byl .
Jó, to kdyby Gott nebyl podpantoflák a pečovatelka hrabivá moravská cuchta, mohla si Dominika koupit ve Finsku bytů několik a Gott se v hrobě obracet už nemusel.
Dominice bych dala pokoj s matkou, protože taková
Ivana Gottová ani na pohřeb svému otci nejela a místo sebe tam šoupla CD s písněmi Gotta, aby tam pustili. Nezdá se ani, že by i ona za svou mámou dnes a denně jezdila. To by bulvár věděl!

.

hadafan
21. 3. 2021 • 06:41

Toto nedopadne dobře,jen aby ji její máma nepřežila,moc tomu nedávám.Tak dlouho bude lítat dokud bude na letenku.Kdo jí to ted platí ,když táta není, a tomu buřtovi ,vždyt letenka není za kačku.Dokud byla v Praze ,tak jak vypadala slušně,ted je to odulá věc.Tady to už lepší nebude a žádná škoda,co od ní ještě čekat?Líto mi je jen její mámy,ta to nemá určitě v domově lehké,mít takového ostudného potomka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.