Roman a Jakub ze Slunečné: Tajemství jejich podoby! Poznáte, kdo je kdo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Roman a Jakub ze Slunečné: Tajemství jejich podoby! Poznáte, kdo je kdo?

Roman Tomeš alias zlodějíček Tony.
Roman Tomeš alias zlodějíček Tony.  (Foto FTV Prima)

Jako přes kopírák. Ještě že si rozdílné role bratrů Tomešů ve Slunečné vyžádaly jiné maskování. Jinak by diváci Romana (33) coby seriálového Tonyho a jeho dvojvaječné dvojče Jakuba od sebe možná vůbec nerozeznali a nastal by zmatek. „Jsem o pět minut starší,“ říká pyšně Roman.

Na bratra prozradil, že je spíš samotář. „Rád chodí po lese a medituje. Bere život pomaleji, je spíš duchovně založený,“ řekl Roman. V dětství prý ale byli oba pěkní lumpové. Nejen, že bráchové stejně vypadají, ale taky oba tíhnou k herectví. Slavnější Roman Kubu trochu předběhl, ale ten už zdárně dotahuje. Vystudoval Vyšší odbornou školu herectví a ve Slunečné se objeví v roli bezdomovce, který se připlete do pátrání po zmizelém podnikateli Johnu Linhartovi, kterého hraje Maroš Kramár (61). Předmět doličný je bota.

Slunečná: Karolína svede Vildu

Video se připravuje ...

„Produkci se hodilo, že jsem se kvůli covidu dost dlouho nehodil. Splnil jsem tak požadavek na vzhled,“ říká Jakub. S bráškou se bohužel při natáčení na place nesešli, ale zahrál si rovnou s Evou Holubovou (62), která coby asistentka Hana usilovně pátrá po svém zaměstnavateli, jak jí radí její nerozlučné karty. „Paní Holubová byla taktní a trpělivá, rád jsem se s ní setkal,“ popisuje Kuba. Líbilo se mu, že ho v maskérně hned napoprvé poznali, nemusel se dlouze představovat. Jakub bratra následuje i do jeho domovského divadla Kalich, kde už byl na konkurzu a nemůže se dočkat, až se scéna konečně otevře. To bude teprve pro diváky oříšek oba Tomeše na jevišti rozeznat!

Slunečná: Bouda na Profesora

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.