Mayerová si pustila pusu na špacír: Bez obalu o Bourovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mayerová si pustila pusu na špacír: Bez obalu o Bourovi

Markéta Mayerová a Slávek Boura
Markéta Mayerová a Slávek Boura (Aha! – Alexandr Malachovský )

Jen málokdo z moderátorů zažil takovou slávu, jakou zažila Markéta Mayerová a její exmanžel Slávek Boura. Bývalá hvězda TV Nova se rozpovídala o zajímavostech z jejich nejslavnějších dob a vyzradila, co bylo největším kamenem úrazu v manželství s Bourou.

V rozhovoru s Miluší Bittnerovou se Markéta Mayerová, exhvězda pořadů Snídaně s Novou, Rande či Vabank, rozpovídala o době největší slávy, a také o tom, jak to, že byli s exmanželem Slávkem Bourou tak úspěšní? Co stálo za jejich oblíbeností? „To bylo tou dobou. Protože v tu chvíli Nova prostě vystřelila a byla to taková doba, která tvořila ikony sama. Bylo nás všude strašně moc. Už jsem měla strach, že sama na sebe vyskočím z plechovky. Takže lidi podle toho reagovali. A když vysíláš ráno, oni v tu chvíli na druhé straně obrazovky spěchají, pijí kávu, běhají v prádle, mají ještě natáčky… Jsou ve svém soukromí a toto je hrozně citlivý vpád do soukromí. Takže tě buď milují, nebo nenávidí. A když se rozhodnou, že tě milují, pak tě milují léta letoucí, i když už tě pak nevidí. To se nám stalo. Ale já jsem za to moc vděčná, protože to je hezké,“ pověděla na názor Bittnerové, že takovou slávu jako oni dva zažili jen první účastníci SuperStar a fanoušci je museli pronásledovat pomalu na každém kroku.

Hobby s Markétou Mayerovou: Výroba vonné svíčky

Video se připravuje ...

Slavné „Markéťáky“ i civilu

„Začínalo to tím, že někdo spal před brankou, protože čekal na autogram… Když jsem šla po ulici, vypadalo to různorodě. Podle toho, jestli jsem se nalíčila, nebo nenalíčila. Protože když jsem se nenalíčila, měla jsem šanci dojít dál… A pak taky ve chvíli, kdy jsem zavedla Markeťáky, když jsem šla do masny a měla jsem normálně vlasy do culíku, oni byli zklamaný, že nemám na hlavě nic. Takže jsem si pak musela dělat Markeťáky i v soukromém životě, abych nezklamala náhodné kolemjdoucí. Je pravda, že když jsme šli třeba do ZOO, nedostali jsme se dál než k tučňákům, protože tam byly děti a chtěly autogram,“ rozpovídala se více o fanoušcích Mayerová pro lifee.cz.

Manželství nevydrželo

Mayerová také v rozhovoru s Bittnerovou přiznala, že ačkoliv jim to jako moderátorské dvojici klapalo, manželství už udržet nešlo. Podle slov Markéty už spolu měli moc odžito a potřebovali vztah rozpustit. Vzhledem k tomu, že spolu žili a pracovali mnoho let, nakonec to pro ně pocitově bylo takové, jako by spolu odžili už 60 let. Být s někým každý den po celý den jednoduše nedělá dobrotu a poznal to i bývalý slavný pár.

Markéta Mayerová: Dýně jako váza

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
16. 3. 2021 • 14:31

Udělala dobře,že se od něj trhla,on to byl jen takový ublafaný bohem a přísavka,jinak nudný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.