Trapas Kloubkové v přímém přenosu: Tohle vážně nechcete! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trapas moderátorky Kloubkové v přímém přenosu: Tohle vážně nechcete!

Moderátorka Kloubková
Moderátorka Kloubková (Foto Aha! – Jan Tůma, TV Nova)

Moderátorka Kristina Kloubková patří mezi ostřílené hvězdy TV Nova. I jí se však stane občas trapas a něco během přímého nevychytá. To ukázala během úterního natáčení Snídaně s Novou.

Během úterního natáčení Snídaně s Novou probírali moderátoři pořadu s psycholožkou z projektu Svatba na první pohled problémy starších žen. Konkrétně to, co má dělat žena, která nemůže najít ideálního partnera, ale vehementně by chtěla miminko. Aby toto téma bylo pozvednuto na větší úroveň, přizvali tvůrci Snídaně s Novou psycholožku PhDr. Katarínu Szabados, která pověděla, že ženy mají přemrštěné nároky, a z jejího proslovu to pak vypadlo tak, že by si dámy měly někoho najít jen, aby se dočkali vytouženého dítěte, i když by pro ně otec miminka nebyl úplně ideálním partnerem.

Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Návrat ke Kunešovi jí změnil život!

Video se připravuje ...

To se nelíbilo moderátorce Kristině Kloubkové, která psycholožce oponovala s tím, že ženy chápe, že touží po rodině, ale měly by si nejdřív najít partnera, se kterým bude mít vztah smysl. Poté, co se ona a Pavel Svoboda s psycholožkou rozloučili, měla režie okamžitě přepnout obraz a moderátoři už neměli být slyšet. Bohužel nastala menší chybička a bylo slyšet to, co o odbornici Kloubková pověděla. „Já vám něco řeknu, mě ta paní tak rozčilovala!“ zaznělo krátce před změnou obrazu pořadu z úst bývalé blonďaté tanečnice. Diváci tak mohli slyšet její skutečný názor na slova psycholožky a udělat si obrázek o tom, jak to v televizi chodí, když kamera neběží. Ačkoliv by mohlo mnoho žen její vyjádření chápat a souhlasit s ním, Kristina bohužel hosta shodila a na pořad to nevrhá dobré světlo.

Kristina Kloubková: Zásadní rozhodnutí v obnoveném vztahu s choreografem Kunešem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zlymikes
21. 3. 2021 • 07:09

Pořád lepší než "krásná" Jolka Krásná, které se m.j. ráno v 6 podaří popřát dobrý večer.

domino22
20. 3. 2021 • 20:13

Kloubková by měla raději tančit... je vychrtlá, vyžilá, nesympatická

mbmb
20. 3. 2021 • 16:32

vypada vyzile a nesympaticky .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.