Návrat z(a)tracené dcery: Kate Zemanová je zpět jako první dáma? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Návrat z(a)tracené dcery: Kate Zemanová ve funkci první dámy?

Prezidentova dcera Kateřina Zemanová.
Prezidentova dcera Kateřina Zemanová. (Archiv Blesku)

Prezident Miloš Zeman (76) je již v půlce svého druhého funkčního období. Třebaže je i během covidové situace méně viděn, stále zůstává výraznou osobností a je alespoň o to víc slyšen. Nejvýraznějším členem rodiny je ale momentálně jeho dcera Kateřina Zemanová (27).

Od skandálu v podobě natáčení orgií, kterých se měla Kate Zemanová zúčastnit, uběhla již řada let. Kauza týkající se tehdy pouze devatenáctileté Kateřiny měla ale vážné dopady. Původně se totiž spekulovalo o tom, že si dcera Miloše Zemana rozdělí funkci první dámy se svou matkou Ivanou (55), která na veřejnosti nikdy zvlášť aktivní nebyla. To by se ale nesměl provalit porno skandál, který mladinkou Zemanovou donutil stáhnout se a odcestovat za studii do Anglie, jak komentuje Blesk.cz.

Funkci první dámy tak zcela zastávala maminka Ivana. Kvůli své introvertní povaze, jak uvádí zdroje sympatizující s prezidentem Zemanem, nemohla funkci první dámy zastávat tak reprezentativně jako její předchůdkyně. Ivana Zemanová se raději stáhla a rozhodla se v poklidu vést nadaci, které by se však jistá propagace médii určitě hodila.

Prezident Miloš Zeman odpovídá na dotazy čtenářů Blesku v pořadu S prezidentem v Lánech

Video se připravuje ...

Na scénu se však po letech vrací dcera Kateřina, která, jak uvádí deník Blesk, přes počáteční popírání šokující nahrávku nakonec uznala, aby mohla svého otce a post první dámy znovu reprezentovat bez kostlivců ve skříni. Že je připravena se opět vrýt do povědomí veřejnosti, ukazuje i fakt, že se účastnila předávání darů za nadaci Miloše Zemana. Zda je však po tom všem připravená v posledních dvou letech reprezentativně vystupovat před médii a komunikovat s veřejností i během tak těžké situace, v níž se Česká republika momentálně nachází, už budou muset posoudit lidé.

Rozhovor s Kateřinou Zemanovou: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
16. 3. 2021 • 04:24

Trumpa doprovazi Ivanka a v cz se divoké vsemu

hillaarkaa
15. 3. 2021 • 18:12

Ta naše vláda je faáá­ákt.­..."e­lita"­..Be­cher a dáma gruppen večírků

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.