Nová posila v Sestřičkách: Kdo vystřídal Termerovou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová posila v Sestřičkách: Kdo vystřídal Termerovou?!

Lenka Termerová
Lenka Termerová (pro Blesk - Lenka Hatašová, Daniel Černovský)

Měla možnost točit, na vlastní žádost ale z ateliérů odešla ještě před první klapkou. Herečka Lenka Termerová (73), která prodělala rakovinu prsu, odmítla natáčení Sestřiček, byť hrála v předchozím Modrém kódu a roli měla jistou. Zalekla se covidu! Roli za ni vzala Kateřina Macháčková (71).

Výpověď nejdřív na stůl položil její seriálový manžel a bývalý primář Bojan. A to úplně ze stejného důvodu. „Docházelo k mnohým změnám v natáčení vlivem šíření koronaviru, který postihl nemálo mých kolegů. A já jsem prostě dostal strach. Opravdu jsem se bál, že se nakazím, a protože tahle nemoc je nevyzpytatelná, nechtěl jsem tomu jít naproti,” vysvětlil loni v listopadu svůj nečekaný odchod ze seriálu.

Po operaci

Tehdy nikdo netušil, že vrátit se do návazných Sestřiček nehodlá ani Lenka Termerová (39), která netočila už od loňského jara. Po Štěpničkově odchodu se ale měla její seriálová linka znovu oživit, což Lenka překvapivě nechtěla. „Vzhledem k tomu, že jsem byla po operaci, jsem se rozhodla v natáčení nepokračovat. Ačkoliv vím, že natáčení provází bezpečnostní opatření, je to riziko, které jsem nechtěla podstoupit,“ prozradila maminka Marthy Issové (39).

Nová tvář Sestřiček Malvína Pachlová: Díky seriálu si vyzkouší vysněnou profesi

Video se připravuje ...

Složitý začátek

Rychle tak museli vymyslet, kdo za ni postavu Bibi Bojanové převezme. Nabídku nakonec přijala Kateřina Macháčková, která neměla jednoduchý start – na rubavský urgent jí přivezli po nehodě. Další díl Sestřiček sledujte dnes večer od 20.15 na Primě.

Atak rakoviny

Před 11 lety Termerové diagnostikovali rakovinu prsu. Lékaři jí tehdy nádor odstranili a herečka po boji se zákeřnou nemocí přehodnotila celý život. „Těžké je to celé, ale když vám řeknou, že léčba bude trvat rok, nejde být celý rok pořád ve stresu. Zvyknete si a najdete mechanismy, jak s tím žít. Nejhorší je asi začátek. Vůbec nevíte, co se s vámi děje, rozhodujete se v rychlosti, absolvujete spoustu vyšetření...“ popsala s tím, že jí nemoc spustily hormonální změny v kombinaci se stresem. „Mně hned nasadili hormonální terapii kvůli zmenšení nádoru. Odstěhovala jsem se na chalupu a jezdila do Prahy jenom na natáčení a na představení. Chtěla jsem být v přírodě. Pořád jsem jezdila na kole a doufala, že to zvládnu,“ dodala.

Laurinová a Němec v dnešních Sestřičkách: Sex ve skladu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.