Seriál Polda se vrací na obrazovku: Vanda se vdává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Seriál Polda se vrací na obrazovku: Vanda se vdává!

Matáska si ale nebere.
Matáska si ale nebere. (Foto FTV Prima)

Diváky čeká dalších 8 premiérových dílů oblíbeného seriálu Polda. David Matásek (58) zase rozlouskne pár zapeklitých případů. Jen místo Igora Orozoviče (36) má k ruce sexy Vladimíra Polívku (31). A seriálová Vanda půjde pod čepec.

Barmanka Vanda v podání Jitky Sedláčkové (59) se dočká většího prostoru a taky svatby. Do manželského života vstoupí dokonce s věnečkem na hlavě. David Matásek coby Michal Bříza ale ženichem nebude. I když se s ním herečka zná už celé věky a rozumí si spolu.

„Hráli jsme patnáct let v představení Kdo se bojí Virginie Woolfové a najezdili stovky kilomatrů na zájezdech,“ vzpomíná Jitka. „Měli jsme spoustu společných témat k řešení, protože máme stejně staré děti. Naše přátelství a zážitky se promítají i do natáčení,“ přiznává Sedláčková. „Je to herec, který dokáže utáhnout hlavní roli, na to každý nemá,“ říká s úctou o Matáskovi.

Návrat starého Poldy s novým parťákem: K Matáskovi a Orozovičovi přichází Polívka!

Video se připravuje ...

Ve čtvrté sérii, jejíž druhou polovinu dnes TV Prima odstartuje, je Břízovi k ruce Junior v podání Vladimíra Polívky. „S ním vstoupil do seriálu sexy element. Hodně toho umí a přitom nemá pocit, že je hvězda,“ chválí kolegu Jitka. Myslí, že to k obrazovkám přivede i nové divačky. Když loni v listopadu skončila první polovina 4. série, sledovalo ji v průměru 1 250 000 lidí.

Polda na Primě: Policejní uniformu oblékla Markéta Hrubešová!

Video se připravuje ...

Kolesárová opustila manžela

Už za dva měsíce začíná natáčení 5. série. Z Ameriky, kde žije s manželem už polovinu života, přijela slovenská herečka Jana Kolesárová (44). Opustila kvůli seriálu manžela i své americké svěřence, s nimiž cvičí bikram jógu. Její postavu psycholožky Táni čeká prý velká změna. Že by taky láska?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.