Zemětřesení ve StarDance! Odchod klíčové osoby, Eben má problém? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zemětřesení ve StarDance! Odchod klíčové osoby, Eben má problém?

Moderátoři StarDance Marek Eben s Terezou Kostkovou
Moderátoři StarDance Marek Eben s Terezou Kostkovou (Daniel Černovský)

Letošní soutěž o krále či královnu tanečního parketu se ještě ani nezačala připravovat, a už se dějí zásadní změny, které pořad poznamenají! Po dramaturgovi Janu Potměšilovi (42) dala výpověď i jeho náhradnice, nová dramaturgyně Kateřina Rousová, která tam byla od prvního dílu!

rátce po skončení poslední jubilejní desáté řady odešel po dohodě z České televize syn herce Ladislava Potměšila (75) Jan, který měl soutěž StarDance na starosti od jejího samotného uvedení v ČT. Vedení projektu převzala jeho zástupkyně Kateřina Rousová, která v minulosti žila se slovenským hercem Milanem Bahúlem (60) a měla celou StarDance takříkajíc v malíčku. „Byla pro projekt klíčovou osobou, jenže začala mít s vedením televize velké neshody. Na vlastní žádost tak dala výpověď,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Kavčích hor.

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video se připravuje ...

„Vše to začalo, když Katka odmítla přizvukovat a kritizovala směr, jakým se celý tento projekt ubírá,“ naznačil zdroj, že diváci mají být připraveni na mnoho zásadních změn, které uvidí už letos na podzim. Rousová prý měla obavy, zda se budou divákům líbit. Nová dramaturgyně Bára Suchařípová, která je rovněž ex dalšího herce – Davida Suchařípy (55), prý StarDance také dobře zná, ale nemá zkušenosti. „Nikdy nevedla žádný velký projekt a měla na starosti texty Marka Ebena. Otázkou zůstává, kdo mu je teď bude psát,“ dodal zdroj, který tak poprvé vyzradil, že moderátor Marek Eben (63), má své bonmoty a komentáře napsané od scenáristů.

Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5404086
14. 3. 2021 • 07:53

Star Dance byl pořad, který jsem měla hodně ráda. To, že letos zařadili do pořadu Godlu s ním končím. To jsme to dopracovali. Z kriminálníků, zlodějů, dlužníků jsou celebrity. Hlouběji už klesnout nemůžeme.

begonie
13. 3. 2021 • 02:55

Přidávám se k avanetě - když ve Star Dance byl "tydýt" Pavlásek nebo Jiří Schmicer a trénoval v těch legínách, byla todost legrace, ale Godla???? To se někdo fakt definitivně zbláznil.... a podle článku těch lidí, kteří se v Čt zbláznili, je víc

zlobit
12. 3. 2021 • 15:52

Aveneta - No třeba proto, aby měl z čeho splácet. Honoráře jsou krásné, ale jde o to, jestli ho budou "žrát" jako Pavláska. Od lidí to byl "hec".

aveneta
12. 3. 2021 • 10:38

Na ladný tanec je hezká podívaná, když je k tomu dobrý průvod moderátorů tak fajn. Ale zdá se mi, že to roky trochu klesá...
Prý má být v nové řadě i Godla což i onen "tydýt" byl jiný level.
Občasně toho Godlu vidím v Kauflandu na nákupech, namyšlený chlap, který pozoruje kdo ho poznal, přijede super autem, byť ho neřídí řidič je též tmavočech a hlavně že má velké dluhy, které tedy údajně začal pomalu splácet. Nechápu proč takového člověka zařadili do Star Dance...????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.