Ten ale dopadl! Kaiser bezdomovcem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ten ale dopadl! Kaiser bezdomovcem

Oldřich Kaiser
Oldřich Kaiser (Herminapress.cz)

Pětašedesátiletý herec patřil za mlada mezi velké fešáky. Dnes už je ale situace samozřejmě jiná a kvůli aktuálnímu vzhledu dokonce dostal roli chlapíka bez domova!

„Nejradši už bych nedělal skoro nic. Jen pil kafe, kouřil, čuměl na přírodu a nebe," tvrdil Oldřich Kaiser ještě před nedávnem a mrazivě dodal: „Člověk občas dostane chuť prdnout do sebe nějaký prášky a spát navěky, ale pak si uvědomí, že ještě nemůže, protože má povinnosti vůči druhým, těm blízkým, a zachoval by se jak sobec: Jediná možnost je otrávit nejdřív je, a až pak sebe..."

Smířená Naďa Konvalinková: Oslava 70. narozenin nebude! Důvody jsou víc než jasné

Video se připravuje ...

Kaiserův depresivní pohled na život naštěstí zažehnala hercova partnerka a hudební parťačka Dáša Vokatá (67). A to dokonce natolik, že se její Olda opět nebrání  filmování. Podle magazínu Sedmička získal roli ve filmu Poslední závod, který vypráví o tragédii, která se odehrála během lyžařského závodu na hřebenech Krkonoš v roce 1913. Kaiser konkrétně ztvární postavu Emericha Ratha, který posléze zemřel v zapomnění jako bezdomovec!

Rozverná dvojka Kaiser a Dáša Vokatá: Natočili i své »vrabčení«!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
12. 3. 2021 • 11:17

Frajer byl a je.Navíc pan herec.

SteeveM
12. 3. 2021 • 08:25

No jo, chudák Kaiser. Ono se dalo čekat, že takhle dopadne. Většinu života měl problémy s alkoholem, očividně psychické problémy... Vůbec se nedivím tomu, že nakonec skončil jako bezdomovec. 😢

st.rec
11. 3. 2021 • 19:09

Lepší řešení je když se pisálci bulváru naučí pravopis,gramatiku a nebudou nám komunistickým způsobe, lhát.Kdyby to šlo,ihned zakážu bulvár plesk,aha a mnoho dalších.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.