Kobzanová má českých celebrit po krk! Když žerete, nemlaskejte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kobzanová má českých celebrit plné zuby! Když žerete, nemlaskejte...

Diana Kobzanová v Kanadě
Diana Kobzanová v Kanadě (Instagram)

Modelka Diana Kobzanová nevydýchala nápor bezstarostných snímků v bikinách z luxusních resortů a poslala zdejším známým tvářím jednoznačný vzkaz. Co jí tak zvedlo mandle?

Bývalé Miss vadí zejména neskutečné pokrytectví, které místní celebrity den co den bezostyšně ventilují na sociálních sítích. Z teplých krajů sice tvrdí, že jsme v tom všichni spolu, zároveň ale žijí tak, jako by covid-19 neexistoval. A třebaže partnerka hokejisty Michaela Frolíka nikoho nejmenuje, je tak trochu jasné, kam asi míří. Protože třeba hláška Simony Krainové „Z okresu do okresu, z pláže na pláž, zůstáváme tady, byť jsme v tom s vámi. Držte se“ v sobě zahrnuje tak nějak všechno, co dovede naštvat. Podle webu Expres.cz přitom Kobzanové nevadí to, že někdo cestuje do exotických destinací. Ale odsuzuje aroganci podobného typu, když mnohým lidem už vážně teče do bot.

Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v nagličtině

Video se připravuje ...

„Nepochopím, proč musíte každý den, zase a znovu, sdílet 350 příspěvků a příběhů. Po flašce vína referovat, jak mácháte zadky v moři, žerete krevety, sdílíte fotky bez roušky s hashtagy:  freedom, fuck covid, fuck vláda, jsme v tom s vámi, nedáme se, bude líp a podobné sračky. Je opravdu nutné všem ukázat, že na to máte? Je opravdu nutné těm, co se brodí po krk v problémech, ještě nakládat?“ ptá se zcela logicky Kobzanová.

Ta ještě dodává: „Jsou lidé, kteří regulérně nevědí, co budou jíst v pátek. Proto vás prosím, buďte aspoň trochu soudní. Užijte si svoji dovolenou, ale mějte trochu ohled na ty, co nonstop dřou do krve ve špitálech, na ty, co jim umírají blízcí, a na ty, co nemají pomalu co dát na stůl. Tu svou covidovou dovolenou a deset druhů plavek si přece dokážete užít i bez potlesku a lajků na sociální síti,“ neudržela se.

Hokejista Frolík promluvil o svatbě s modelkou Kobzanovou



Přečtěte si
xkalwk
14. 3. 2021 • 22:33

Má on vůbec zelenou kartu, aby mohl žít na floridě legálně?

mord
14. 3. 2021 • 16:29

Tak Tak jestli někoho poucuji a moralizuji zametu si nejdřív před vlastním.prahem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.