Vdova po zakladateli Playboye: Říkali mi hloupá zlatokopka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vdova po zakladateli Playboye: Říkali mi hloupá zlatokopka

Mezi ní a Hefnerem byl věkový rozdíl 60 let.
Mezi ní a Hefnerem byl věkový rozdíl 60 let. (Foto Profimedia.cz, Instagram.com)

Jako manželka zakladatele Playboye získala Crystal Harrisová (34) slávu i život v přepychu. A nemusela se ho vzdát ani po smrti Hugha Hefnera (†91) v roce 2017. Do klína jí spadlo dědictví v podobě 260 milionů korun.

Hefner měl slabost pro vnadné blondýnky, ostatně bývalá Playmate byla třetí, kterou si vzal. A i když o šedesát let mladší Crystal mluvila o čisté lásce, u lidí to schytala. „Označili mě za hloupou blonďatou zlatokopku,“ říká. Hefner ji poznal coby třiadvacetiletou studentku psychologie na univerzitě a příležitostnou modelku. Učarovala mu natolik, že ji hned druhý poté nastěhoval k sobě do luxusního sídla. „Tehdy ještě randil s dvojčaty Kristinou a Karissou Shannonovými, kterým bylo osmnáct,“ vybavuje si Crystal.

Hefnera si vzala na Silvestra 2012, rozdělila je až jeho smrt v září 2017. „Nečekala jsem to, Hef měl opravdu dobré geny. Byl to tak silný člověk. Připadl mi jako nesmrtelný,“ uvádí. Bolest prý cítí dodnes. „Lidé o mně říkali, že jsem hloupá blondýnka a falešná zlatokopka, která Hefa nikdy nemilovala. Trpěla jsem útoky na můj vztah s ním, na můj vzhled, na moji inteligenci,“ stěžuje si teď britskému The Sun. „Bála jsem se dělat rozhovory, jakmile jsem se posadila, už na mě zaútočili,“ vzpomíná. Kvůli velkému věkovému rozdílu, prý bývala nejčastější první otázka: „Jaký je váš sexuální život?“

Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012

Video se připravuje ...

A schytávala to i od dalších modelek-zajíčků, které s nimi žily pod jednou střechou. „Bylo jenom jedno místo Hefnerovy manželky a to patřilo mně. Hodně dívek mě kvůli tomu nesnášelo,“ tvrdí Crystal. O rocích s Hefnerem mluví jako o životě ve zlaté kleci: „Ovládal všechno, co jsem dělala. Jen jsem se trochu zpozdila, už mě hledal personál.“ Navíc jí prý dal jasně najevo, že jakmile začne dělat cokoliv bez něj, skončí s ní. I přesto mezi nimi ale byla láska a vzájemný respekt. A lásku Crystal našla i po jeho smrti, aktuálně randí s vesmírným inženýrem Nathanem Levim (32). „Hef by byl rád, chtěl, abych žila dál.“

Nejodvážnější fotka! Gabriela Koukalová se odhalila pro obálku časopisu Playboy

Video se připravuje ...

Dětem odkázal 975 milionů

Po smrti Hefnera dostala Crystal 7 milionů dolarů (asi 150 mil. Kč) a dům v Hollywood Hills v hodnotě 5 milionů dolarů (asi 110 mil. Kč), který následně prodala. Většinu majetku v podobě 45 milionů dolarů (téměř 975 milionů Kč) odkázal král playboyů, nahotinek i mejdanů svým čtyřem dětem.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.