Andersonová z Koruny a Akty X: Cenu přebírala z Prahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Andersonová z Koruny a Akty X: Cenu přebírala z Prahy!

Gillian Anderson během natáčení seriálu The Crown
Gillian Anderson během natáčení seriálu The Crown (Instagram)

Zatímco si valná většina oceněných užívala slavnostního večera v teple svých domovů, herečka Gillian Andersonová (52) přebírala Zlatý glóbus nad ránem, sama v hotelovém pokoji a sledovala, jak nad Prahou vychází slunce.

Navzdory tomu se ve videohovoru objevila populární agentka Scullyová z Akt X v plné parádě ve večerních šatech bez rukávů se vzorem lebky v kombinaci černo-olivových odstínů. Svou děkovnou řeč za Zlatý Glóbus pro nejlepší herečku ve vedlejší roli, kterou si vysloužila ztvárněním britské premiérky Margaret Thatcherové v historickém dramatickém seriálu Koruna, pronášela v nekřesťanských 04:15 ráno. Diváky překvalila tím, že ji přednesla s americkým přízvukem, ačkoli je Britka. „Děkuji tvůrci díla Peteru Morganovi za to, že pro mě napsal tak nádherně vícerozměrnou postavou. Ta cena pro mne je tak trochu proti očekávání,“ uvedla.

Do České republiky přiletěla kvůli roli ve filmu z druhé světové války. Snímek White Bird: A Wonder Story, kde české prostředí představuje Francii, režíruje hollywoodský režisér Marc Forster, který je podepsaný třeba pod bondovkou Quantum of Solace. Zahraniční filmaři mohou do Česka i v současné pandemické situaci jezdit za přísných podmínek natáčet.

Trailer k novější Aktě X odhaluje děsivá monstra:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.