Vondráčková má nový objev? Herec s těžkým osudem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková má nový objev? Herec s těžkým osudem

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz, M. Pátek)

Ať už je zpěvačka Lucie Vondráčková (40) sama spokojená, či ne, nelze si nevšimnout, že se kolem ní muži točí jak planety okolo Slunce. Nyní se stále častěji ukazuje na fotkách s hercem Milanem Enčevem, který si zahrál menší roli v seriálu Slunečná.

Po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (37) zpěvačka žádný oficiální vztah nepotvrdila. To však neznamená, že je pro ni přítomnost mužů cizí. Momentálně totiž na nových hudebních počinech spolupracuje téměř výhradně se samými muži. A je zřejmé, že si Lucie fešáky vybrat umí!

Nyní zpěvačka zveřejnila společné snímky s hercem malých rolí Milanem Enčevem. K tomu již  život stihl být krutý. Poté, co mu partnerka utekla přímo z porodnice, zůstal ve dvaceti letech sám na novorozeného syna . „Svoji první ženu Moniku jsem potkal na kamarádově svatbě. Byla mladá, zanedbaná a já se rozhodl, že ji jako rytíř z té rodiny, kde na ni nikdo nebyl hodný, zachráním,“ cituje herce Expres.cz.

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...

Zdálo se, že si začal budovat skvělé rodinné zázemí i kariéru. To se však rázem změnilo. „Začala se projevovat velmi zvláštně, dokonce mě jednou i pokousala. Tehdy jsem to ještě přecházel,“ přiznal Milan. Poté, co mu partnerka doslova utekla, zažil jedny z nejnáročnějších chvil v životě.

Třeba právě ne zcela šťastné vztahové zkušenosti tyto dva spojily. Milan Enčev nedostal pořádnou příležitost předvést svůj herecký talent. Možná se na něj tentokrát štěstí usmálo a po boku Lucie Vondráčkové něco společně vytvoří…

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
5. 3. 2021 • 09:27

Už neví,koho by uhnala...

fany22
2. 3. 2021 • 20:14

Tak tenhle pán, pravděpodobně slušňák a dobrák, si v životě asi už užil své, takže bych mu tuhle falešnou a prolhanou Barbínu určitě nepřála.
Pokud se s ní baví feťák nebo narcis, který se na ní jen touží zviditelnit, netřeba jmenovat, jejich věc, je jim to přáno.

Alva
2. 3. 2021 • 10:12

Je zvláštní, všude je diskuze, jenom nějak u Krause není, proč?, nevím, za koho kope, jeho pořad je o ničem už dlouho, Hanušovi, Batulkové, co nám řekli? a když někdo řekne svůj názor, tak se Kraus chytá za hlavu?

-bello-
2. 3. 2021 • 00:45

Hvězda z Libuše vybíravá není . Ještě, že má výchovu dětí Plekanec pod kontrolou .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.